You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss
Arc News

Ajanın Kaydı #4

By Fero
Fri 17 Apr 2015 07:00:00 AM PDT

Herkesin lafını ettiği şu "büyük iş" ne acaba? Şirketler henüz hiçbir ayrıntı vermediler, tabi ki. Ama bu, ajanların, görevlerin önce ve sonrasındaki ayaküstü sohbetlerde ve yeraltı iletişim kanalları aracılığıyla, oldum olası konuşageldikleri bir konu. Şimdilik söylentilerden ibaret.

Benim kanaatim mi? Aksiyona geri dönmek için kesinlikle iyi bir zaman. Fırtına nihayet koptuğunda ben formumun zirvesindeyken diğerleri de, aylaklık ettikleri için kellerini kaybedebilirler. Elbette azılı bir rekabet olacak ve sokağın zemininden parçaları kazınan kişi olmamayı yeğlerim.

Formda kalmaktan bahsetmişken: Birkaç gün önce kendime Vertigo kod adlı bir görev buldum. Şu gökdeleni hem seviyorum hem de ondan nefret ediyorum… Denetim elindeyken manzara neredeyse güzel. Şehrin keşmekeşini görebiliyorsun. O yükseklikten her şey çok uzak ve gerçeküstü görünüyor. Ama çok kötü de olabiliyor. Bir ajanın oradan düştüğünü birden çok kez görmüşlüğüm var.

Bölgeyi denetim altına almamız gerekti, buna biz Hakimiyet diyoruz. Şansımıza, bizim paralı asker grubumuz iyi bir işbirliği ortaya koydu ve muhalefeti tam olarak baskı altına aldık. Namımı duyurma yolunda bir adım daha.

Ajan X

blacklight, bl-news, bl-launcher

hover media query supported