You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss
Arc News

Ajanın Kaydı #1

By Fero
Fri 20 Mar 2015 08:00:00 AM PDT

Geçmişim beni yakaladı.

Bu bölgenin mutlak hakimi olan çılgınlıktan uzak durmaya çalışarak son iki yıl boyunca düşük profilimi korudum. Hala olayları, siyaseti ve büyük şirketlerin aralarındaki çatışmaları dikkatle takip etmeyi sürdürdüm - ne de olsa tüm bunlarla kuşatılmış haldeydim: güvenilir bir tetikçi, bir "ajan"dım.

Ama şimdi eski bir bağlantımdan bu mesajı aldım, beni nerede bulabileceklerini bilmelerine şaşırmadım bile. "Büyük" bir şey olmak üzere, büyük aktörler adam toplamaya başladılar - tabi ki daha fazla ayrıntı yok. Sonra kaçınılmaz cümle: Ajan, yeniden etkinleştirildin. Tüm hatıralarım hızla gözlerimin önünden geçti, ateş ve patlamalar, silah atışının sesi, bir robot tank ile yüzleşmenin adrenalini.  Korkmuyorum ama. Aslında, oraya geri dönmek için can atıyorum.

Çatışma bölgeleri hala aynı durumda, hiçbir fraksiyon mutlak hakimiyet kazanamadığına göre şirketler, aralarındaki güç edinme mücadelesinde yenişemiyor gibi görünüyorlar.  Bu güzel bir şey, tanıdık bir savaş meydanındayken icraata dönmek daha kolay olur. Yine de, ilk göreve başlamadan önce atış poligonuna gitmenin zararı olmaz.

Ajan X

blacklight, bl-news, bl-launcher

hover media query supported