Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden
Arc-Neuigkeiten

Arc Paneli

Von Vickedcax
Fr 08 Aug 2014 05:32:19 PDT

 

Herkese merhaba,

Size Arc panelinde yapılan yeni bir değişikliği duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Değişiklikleri Shift-Tab tuş kombinasyonu ile oyun içinde kendiniz görebilirsiniz. Bu yeni değişiklik, profilinizi, oyun haberlerini ve forumları görüntülemenizi sağladığı gibi bir destek bileti göndermeyi veya internette gezinmeyi daha kolay hale getiriyor!

 

 

Panel, görmüş olduğunuz gibi siz oyuncularımıza daha akıcı bir yaklaşım sunması için baştan aşağı değiştirildi. Her kategori, doğrudan ana sayfa üzerinde yeni bir sekme açıyor. Örneğin, Medya gibi başka bir kategoriyi görüntülemek isterseniz bu, halihazırda açık olan sekmelerinize eklenen yeni bir sekmede açılıyor. Yani aynı anda birçok sayfayı açık tutabilirsiniz.

Bu sizi kesmediyse, bir destek bileti göndermeyi hatta ödeme yapmayı kolaylaştırdığımızı belirtmek isteriz. Bizler de birer oyuncu olduğumuz için daima siz oyunculara kullanım kolaylığı sağlayacak yollar arayışı içindeyiz.

 

 

Umarız, değişiklikleri beğenmişsinizdir ve tabii ki, her tür geri bildirim ve önerinizi bizimle feedback@arcgames.com adresini kullanarak paylaşabilirsiniz.

dev-blog

hover media query supported