Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Respen'in Fevkalade Oyunu Yayında

Di Vickedcax | gio 13 nov 2014 16:53:18 PST

 

Respen'in Fevkalade Oyunu önizlememizi kaçırdınız mı? 13 Kasım 2014'ten itibaren, oyuncular Respen'in sürükleyici Fevkalade Oyunu için bir kez daha kuyruğa girebilecekler.

 

Respen'in Fevkalade Oyunu'nu bu sene daha önce oynayamamış olanlar için kısaca özetlemek gerekirse; oyun, karakterinizin minyatür bir heykelciğe dönüştürülmesi suretiyle bir masanın başında geçiyor. Bu yeni müsabaka, size yepyeni bir boyutta meydan okuyacak. Bir masa oyununda masanın karşı tarafında olmanın ne demek olduğunu anlayacaksınız!

 

Respen'in Fevkalade Oyunu Müsabakası Başlangıcı: 13 Kasım 2014 TSİ 20.00

Respen'in Fevkalade Oyunu Müsabakası Bitişi: 17 Kasım 2014 TSİ 20.00 

 

Respen'in Oyunu, iki maceradan ibaret. Müsabaka için kuyruğa girildiğinde, oyunculara bu iki maceradan biri rastgele sunulacak. Her macerada kağıttan iki farklı harita ve bunların kendilerine özgü temaları bulunuyor.

 

Birinci macerada, grubunuzla birlikte içine orkların gelişi güzel saçıldığı bir ormandan geçerek bir elf prensesini kurtarmanız gerekiyor. İkinci macera ise, art niyetli canavarların ele geçirdiği "Ürkütücü Zindan"da geçiyor. Zindan temizlenmeli ve simgeleşmiş D&D canavarlarının yenilmesi maceracıların elinde.

 

Bu maceraları tamamlamayı başarırsanız, büyüleyici yeni eşyalarla ödüllendirileceksiniz:

 

Yeşil Balçık Yoldaşı

 

Bu asit kitlesi, düşmanları zehirli çamurunun içinde eritir. Yeşil Balçık, kendisi için tehlike arz etmeyenlere karşı çok sevecendir ve onların arkadaşlığından keyif alır. Damarına basmamaya dikkat edin, yeter.

 

Yeşil kalitede bir yoldaş olarak en yüksek düzeyi 20'dir. Başlangıçta Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı özelliklerinde güç puanı, Rüntaşları için iki saldırı yuvasının yanında bir de savunma yuvası vardır.

 

 

Sevimli Cep Peti

 

Bu şirin mi şirin tüylü pet, cebinizde yaşayarak size güzel istatistik artışları sağlar ama önce ona biraz şefkat göstermeniz gerekir. Cep petinizi sevmek, şu etkilerden birini oluşturur: Kazanılan tehdidi azaltır; kritik şiddeti, tazelenmeyi ve kazanılan eylem puanını artırır.

 

Lliira'nın Yolluğu

 

Kayıp Maztica'nın kutsal iri taneli mısır unu. Üçgen parçalar halinde kesilerek kızgın yağa atılır. Lliira'nın Yolluğu, seviyenize bağlı olarak artırılmış Yaşam Çalma ve Kontrol bonusu verir.

 

 

Lathander'ın Çiyi

 

Kılıç Dağlarının doğuya bakan taraflarındaki kayalıkların derinliklerinde toplanıp türlü kayaların arasından geçerek süzülen çiy. Lathander'ın Çiyi, eylem puanlarını artırır.

 

Neverwinter Kırmızı Damarları

 

Yapımında şeker, bal ve un kullanılan, vişne veya çilek ilavesiyle kendisine has kırmızı renge bürünen bir tatlı. Kırmızı Damarlar, Zırh Aşımı ve Savunmayı seviyenize bağlı olarak artırır.

 

Kristal Zar

 

Bu müsabaka para birimi, Fevkalade Oyun oynanarak elde edilir. Düşmanlardan düşer ve maceraların sonunda ödül sandıklarının içinden ortaya çıkar. Respen'in mağazasında Kristal Zar'ı kullanarak, ödül sandıklarında bulamadığınız ödül eşyalarının sahibi olabilirsiniz.

 

Respen'in Fevkalade Oyunu'na yeni Ejdersoyu ırkıyla katılmaya hazır mısınız? Bizimle resmi Neverwinter forumlarında paylaşın!

 

 

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Più recenti Altro

In aggiunta agli eventi di PR bonus e Pietre di Raffinazione doppie questa settimana, approfittate di diverse promozioni a tema Raffinazione nel Mercato Zen!
Leggi altro
Il Pacchetto chiavi e Particella coalescente è tornato per un periodo limitato!
Leggi altro
Neverwinter: Adventures in Wildspace è live: è ora di festeggiare! Quale modo migliore per farlo che con un sacco di eventi!
Leggi altro

hover media query supported