You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Neverwinter: Xbox One - Silah Altına Çağrı: Ork Saldırısı Etkinliği

By Vickedcax | Fri 01 May 2015 07:00:00 AM PDT

 

Dün öğlenden sonra yeni kuyruk sistemimizi test etmemize yardım etmenize teşekkür etmek için bu hafta sonu Neverwinter  için ilk SAÇ etkinliğimizi başlatıyoruz. Yarın sabahtan itibaren Xbox One oyuncuları Kule Semti'ndeki beş kişilik Çarpışma etkinliğine katılmak için Silah Altına Çağrı: Ork Saldırısı için kuyruğa girebilir. Kuyruk seviye 6'dan 60'a bütün oyuncular için olacak ve oyuncular eşsiz ödüller şansına sahip olacak.

Neverwinter'ı daha indirmediniz mi? Dungeons & Dragons MMORPG'yi Xbox Marketplace'den ücretsiz indirebilirsiniz.

Nasıl olacak? Oyuncular oyun içi Kuyruk sistemini istedikleri zaman kullanarak bu etkinlik için kuyruğa girebilecekler. Oyuncular Çarpışmaya girdiklerinde Kule Semti'ni korumak için gelen ork dalgalarını başarıyla geri püskürtmelilerdir. Eğer oyuncular başarılı olurlarsa, dönüştürebilecekleri veya kendi silahlarının görünümünü değiştirebilecekleri eşsiz "Ork-tarzı" silahında olduğu değerli eşyalar içeren bir sandık ile ödüllendirilebilirler. Ayrıca şanslı oyuncular yanlarında savaşacak Kurt yoldaşın yeni türü, Yabani Efsunular ve daha fazlası ile ödüllendirilebilirler!

 

Etkinlik Başlangıç Zamanı: 30 Nisan 2015 Perşembe TSİ 20:00 

Etkinlik Bitiş Zamanı: 4 Mayıs 2015 Pazartesi TSİ 20:00

 

Harika ödüller için Kule Semti'nin orkları alt etmeye hazır mısın? Resmi Neverwinter formunda tartışın.

nw-xbox,

Most Recent More

Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more
Looking for extra inventory space?
Read more
Looking to advance in multiple campaigns?
Read more

hover media query supported