Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Önizleme: Silah Altına Çağrı: Çukur Dövüşü Önizlemesi

Par Vickedcax | ven. 10 oct. 2014 10:00:00 PDT

 

Silah Altına Çağrı Çarpışma Müsabakasını 16 Ekim 2014 tarihinden itibaren Çukur Dövüşü çarpışmasını başarıyla tamamlayarak kazanabileceğiniz eşsiz ödüllerle birlikte sizin için geri getiriyoruz!

 

Silah Altına Çağrı: Çukur Dövüşü Başlangıcı: 16 Ekim 2014, Saat 20.00 TSİ

Silah Altına Çağrı: Çukur Dövüşü Bitişi: 20 Ekim 2014, Saat 20.00 TSİ

 

Bu kez, müsabakada Avcı Korucu ve Varlok sınıfları için yeni silah dönüştürücülerinin yanı sıra boyalar, Zulüm Efsunları ve mor kalite bir Gölge Kurdu bineği (Zen Pazarı'nda) bulacaksınız! İşte yaklaşan ödüllerden bazılarına kaçamak bir bakış.

 

Dungeons & Dragons MMORPG Neverwinter’a kayıt olmak için buraya tıklayın. Neverwinter’ın en iyi özelliği: Oynaması ücretsiz olması! Hemen Neverwinter Paketi alarak, Kuzey’in Kahramanı olun!

 

 

Oyunla ilgili daha fazla bilgi, ekran görüntüleri ve videolar için Neverwinter Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın! Ayrıca Twitter sayfamızı takip edebilir ve youtube videolarına göz atabilirsiniz.

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Les plus récentes Voir plus

Pour une durée limitée, le coffre-fort astral est de retour avec des réductions dans le Bazar aux merveilles et dans la Boutique de lingots !
Lire la suite
Cette semaine, les packs du ZEN Market seront à -20 % !
Lire la suite
Aidez un ange déchu à retrouver sa nature divine en échange de plus grosses récompenses !
Lire la suite

hover media query supported