Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Neverwinter: Trove of Elemental Evil Postası

Von Vickedcax | Mo 20 Apr 2015 07:50:09 PDT

 

Ekibimiz dün Neverwinter: Elemental Evil’ın kutlaması için bir kod dağıtmıştı. Bu e-posta içerisinde yer alan kod tekrar bozdurulabilmekteydi. Kodun içeriği şu şekildeydi: Trove of Elemental Evil – bu nesne oyunculara bir kaç adet oyun içi öğe kazanmaya olanak sağlamaktaydı ve elemental yoldaşlar da bunlara dahil.

Kod dağıtıldıktan sonar bozdurulma sayısında yüksek bir miktar gözlemledil. Ne yazık ki kod exploit edilebilirdi, hesaba bağlanmadı ve Müzayede Evi’nde tekrar satılabilmekteydi Tekrar. Tekrar satımların yanı sıra, oyuncuların farklı Arc hesapları açıp kodu tekrar bozdurduklarını gözlemledik. Tüm bu durum yaşanmaktayken ekibimiz kodu etkisiz hale getirdi.

Şu anda etkin bir şekilde bu çalışmayı nasıl yenileriz diye düşünmekteyiz. Ümidimiz Neverwinter oyuncularına özel bir hafta sonu yaşatmak üzerineydi. Bizi destekleyen fanlarımız için hala ödüllendirici bir çalışma yapmak istemekteyiz. Bizlerden ayrılmayın çünkü sizleri bu durum ve çözüm ile ilgili bilgilendireceğiz.

nw-news, nw-launcher,

Neueste Beiträge Mehr

Die nur kurz verfügbare Astrale Schatzlade kehrt zurück zusammen mit Rabatten im Wundersamen Basar und Handelsbarrenladen.
Weiterlesen
Diese Woche werden Pakete im ZEN-Markt 20% günstiger erhältlich sein!
Weiterlesen
Rettet einen gefallenen Engel und erhaltet dabei 2× Kampagnenwährung in Pfad der Gefallenen!
Weiterlesen

hover media query supported