Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Önizleme: Silah Altına Çağrı: Çukur Dövüşü Önizlemesi

Von Vickedcax | Fr 10 Okt 2014 10:00:00 PDT

 

Silah Altına Çağrı Çarpışma Müsabakasını 16 Ekim 2014 tarihinden itibaren Çukur Dövüşü çarpışmasını başarıyla tamamlayarak kazanabileceğiniz eşsiz ödüllerle birlikte sizin için geri getiriyoruz!

 

Silah Altına Çağrı: Çukur Dövüşü Başlangıcı: 16 Ekim 2014, Saat 20.00 TSİ

Silah Altına Çağrı: Çukur Dövüşü Bitişi: 20 Ekim 2014, Saat 20.00 TSİ

 

Bu kez, müsabakada Avcı Korucu ve Varlok sınıfları için yeni silah dönüştürücülerinin yanı sıra boyalar, Zulüm Efsunları ve mor kalite bir Gölge Kurdu bineği (Zen Pazarı'nda) bulacaksınız! İşte yaklaşan ödüllerden bazılarına kaçamak bir bakış.

 

Dungeons & Dragons MMORPG Neverwinter’a kayıt olmak için buraya tıklayın. Neverwinter’ın en iyi özelliği: Oynaması ücretsiz olması! Hemen Neverwinter Paketi alarak, Kuzey’in Kahramanı olun!

 

 

Oyunla ilgili daha fazla bilgi, ekran görüntüleri ve videolar için Neverwinter Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın! Ayrıca Twitter sayfamızı takip edebilir ve youtube videolarına göz atabilirsiniz.

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Neueste Beiträge Mehr

Die nur kurz verfügbare Astrale Schatzlade kehrt zurück zusammen mit Rabatten im Wundersamen Basar und Handelsbarrenladen.
Weiterlesen
Diese Woche werden Pakete im ZEN-Markt 20% günstiger erhältlich sein!
Weiterlesen
Rettet einen gefallenen Engel und erhaltet dabei 2× Kampagnenwährung in Pfad der Gefallenen!
Weiterlesen

hover media query supported