Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Çok yakında: Neverwinter Rise of Tiamat

Von Vickedcax | Di 23 Sep 2014 05:18:45 PDT

 

Neverwinter maceracıları ve Ejderha Tarikatı arasındaki savaş tüm hızıyla sürerken, bir sonraki Neverwinter modülünün duyurusunu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz: Rise of Tiamat. Yeni modül, Modül 4: Tyranny of Dragons ve Neverwinter Kuşatması etkinliklerini izleyerek Neverwinter'ın en güçlü ejderhalarından biriyle yapılacak hain bir savaşla zirveye ulaşacak.

Ejderha Tarikatı, Dokuz Cehennem'deki beş başlı simgesel drakonik tanrıçayı diriltme peşinde koşarken maceracılar da Neverwinter'ı bu güçlü canavarın gazabından korumak için tıpkı daha önce yaptıkları gibi yeniden birleşmek zorundalar. Wizards of the Coast'un yeni masaüstü modülü hikayesini tamamlayan Rise of Tiamat, dikkatleri üzerinde toplayan rol yapma oyunu ile daha fazla hayran etkileşimi sağlayacak.

Modül 5: Rise of Tiamat, aynı zamanda Bela Varlok sınıfına yeni bir paragon yolu, yeni eşyalar, daha büyük savaşlar ve daha fazlasını getirecek! Resmi Neverwinter Fragmanını izleyerek Tiamat ile savaşa hazırlanmaya şimdiden başlayın:

 

 

Gelecek modülü heyecanla bekliyor musunuz? Facebook'ta veya #NWTiamat konu etiketini kullanarak Twitter'da bizimle paylaşın.

nw-news, nw-launcher, season-of-dragons, rise-of-tiamat,

Neueste Beiträge Mehr

Die nur kurz verfügbare Astrale Schatzlade kehrt zurück zusammen mit Rabatten im Wundersamen Basar und Handelsbarrenladen.
Weiterlesen
Diese Woche werden Pakete im ZEN-Markt 20% günstiger erhältlich sein!
Weiterlesen
Rettet einen gefallenen Engel und erhaltet dabei 2× Kampagnenwährung in Pfad der Gefallenen!
Weiterlesen

hover media query supported