Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Yeni Geldi: Ejdersoyu Kavgacısı Yoldaşı

Von Vickedcax | Fr 19 Sep 2014 10:22:19 PDT

 

Hepinizin bunu beklediğini biliyoruz! Tyranny of Dragons Fragmanının tam 100.000 kez izlenmesini sağlamanın faydalarını toplama zamanı geldi. Çabalarınızın bir karşılığı olarak, yepyeni Ejdersoyu Kavgacısı yoldaşını Harikalar Çarşısı'na getirdik!

Bu yeni yoldaş, Çarşıda daimi olacak ve mavi kalite bir yoldaş olarak 700.000 Astral Elmas karşılığında satın alınabilecek. Bu eşsiz yoldaş, Neverwinter topluluğunun el ele vererek Season of Dragons senaryosundaki zorlu hedeflerden birine ulaşmasının neticesidir. Hemen oyuna gelin ve bu harika yoldaşı kaçırmayın!

 

 

Season of Dragons senaryosunun ikinci ödül hafta sonuna ulaşmanızı tebrik ederiz. Gelecek ödül hafta sonlarını takip etmeyi ve güçlerinizi birleştirerek daha fazla ödül açabileceğiniz ikinci hedef setine göz atmayı da unutmayın!

Ejdersoyu Kavgacısı sahibi olmayı iple mi çekiyorsunuz? Facebook'ta ve #NWSeasonofDragons konu etiketini kullanarak Twitter'da bizimle paylaşın.

Dungeons & Dragons MMORPG Neverwinter’a kayıt olmak için buraya tıklayın. Neverwinter’ın en iyi özelliği: Oynaması ücretsiz olması! Hemen Neverwinter Paketi alarak, Kuzey’in Kahramanı olun!

 

 

Oyunla ilgili daha fazla bilgi, ekran görüntüleri ve videolar için Neverwinter Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın! Ayrıca Twitter sayfamızı takip edebilir ve youtube videolarına göz atabilirsiniz.

 

nw-news, nw-sales,

Neueste Beiträge Mehr

Die nur kurz verfügbare Astrale Schatzlade kehrt zurück zusammen mit Rabatten im Wundersamen Basar und Handelsbarrenladen.
Weiterlesen
Diese Woche werden Pakete im ZEN-Markt 20% günstiger erhältlich sein!
Weiterlesen
Rettet einen gefallenen Engel und erhaltet dabei 2× Kampagnenwährung in Pfad der Gefallenen!
Weiterlesen

hover media query supported