Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Sistem İncelemesi: Kahramanca Karşılaşmalar/Günlük Görevler

Автор: Vickedcax | Вт 14 апр 2015 08:30:00

Kahramanca Karşılaşmalar:

Neverwinter'daki Kahramanca Karşılaşmalar, belli macera bölgelerinde cereyan eden ve mevcut oluşumda yer alan herkesin katılabileceği süreli müsabakalardır. Şu an için mevcut olan beş Kahramanca Karşılaşma, oyuncuları en azılı rakipleri olan ejderhalara karşı gruplar halinde bir araya getirir.

Bu beş Kahramanca Karşılaşma'nın bölgelerini ve ortaya çıkan ejderhaları aşağıda görebilirsiniz:

  • Neverdeath Mezarlığı; Charthaxis (Yeşil Ejderha)
  • Abanoz Bayırları; Vartilingorix (Kara Ejderha)
  • Icespire Doruğu; Merothrax (Ak Ejderha)
  • Rothé Vadisi; Venfithar (Mavi Ejderha)
  • Fısıldayan Mağaralar; Vilithrax (Drakoliç)

Her bir ejderhanın ortaya çıkışına kadar kalan süreyi görmek için yerel haritayı açın. Ejderha, yenildikten (veya yenilmedikten) sonra 15 dakika içinde yeniden ortaya çıkar. Her haritanın her oluşumu, dakik ejderha avcılarının oluşumdan oluşuma çok fazla beklemeden geçmelerini sağlayan farklı sayaçlara sahiptir. Özellikle sağlam bir ejderha ganimetinin peşindeyseniz, zaman kazanmak için izleyebileceğiniz iyi bir taktik, ilgili ejderhanın sayaçlarını dünya sohbetinde soru sorarak takip etmektir.

Günlük Görevler ve Rhix:

Rhix, Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Yedi Güneş Seyyar Pazarı'nın dışında duran bir NPC'dir. Belli seviyelere ulaşıldıkça, Rhix günde bir defa tamamlanabilen Günlük Görevler vermeye başlar. Rhix'in şu an için verdiği üç çeşit Günlük Görev; Günlük PvP, Günlük Çarpışma ve Günlük Zindan'dır. Tamamlandıktan sonra elinize belli miktarda Ham Astral Elmas geçer. Günlük Görevleri tamamlamak, size Neverwinter maceralarınız boyunca son derece faydalı olacak büyük miktarlarda Astral Elmas kazandırabilir.

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-xbox,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported