Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Neverwinter: Strongholds 2015 Yazında Karşınızda

Автор: Andarielitta | Чт 21 май 2015 09:00:00

Lonca tabanlı PvP sistemini ve mevcut olan en büyük oyun içi haritaları getirecek yedinci oyun güncellemesi Neverwinter: Strongholds'u duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Loncalar, oyuna dahil edildikleri günden beri Neverwinter'da bir kilometre taşı olmuş, oyuncuların tek bir isim altında toplanarak aynı görüşe sahip maceracılarla sosyalleşmesini ve birbirlerinin yardımına koşabilmesini sağlamıştır. Loncanızın tüm üyelerini barındırma veya çökerek altında onları ezme görevini heybetli bir kalenin surlarından daha iyi hiçbir şey göremezdi.

Dungeons & Dragons ilminin ilk safhalarını hatırlatan Neverwinter: Strongholds, loncalara güç kazandırarak bir kale ve etrafındaki yabani doğa arazisi üzerinde hak iddia etmelerine imkan sağlıyor. Topraklar temizlendikçe loncalar kalelerinin içinde ve etrafında kışla gibi binalardan ve kaleyi korumakla görevli silahlı birliklerden yararlanarak savunmalar inşa edecek. Kale emniyet altına alındıktan sonra loncalar topraklarının kontrolünü ellerinde tutabilmek için hem doğa ve çevreyle hem de diğer oyuncularla savaşmak zorunda kalacak.

Bu yepyeni modül hakkında önümüzdeki haftalarda kalelerin daha ayrıntılı bir incelemesi ve kaleler dışındaki diğer içerikle ilgili daha fazla bilgi vereceğiz.

Gözünüzü haberler sayfamızdan, Twitter'dan ve Facebook'tan ayırmayın, lonca arkadaşlarınızdan da aynısını yapmalarını isteyin.

 

nw-launcher, nw-news, neverwinter, nw-strongholds, module-7,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported