Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Yeni Okçu Kenku Yoldaşı Paketi

Автор: Andarielitta | Чт 14 май 2015 10:01:00

 

Neverwinter topraklarını arşınlarken bataklıklarda kara bir ejderha tarafından pusuya düşürüldük. Karşılık vermekte geç kalırsak göreceğimiz ve hissedeceğimiz son şeyin yaratığın ağzı olacağının farkındaydık. Mideye indirilmekten son anda kurtulduktan sonra birdenbire bir ok belirdi ve ejderhanın gözünün tam ortasına saplanıverdi. Ardından bir tane daha ve bir tane daha! Okların kör ettiği ejderha uçarak uzaklaşmaya çalışırken ortaya çıkan bir insansı kuş yaratığı, onu son bir kez vurmadan yolcu etmeye hiç niyetli değildi. Hayatımızı kurtardığı için teşekkür etmek üzere yaratığa yaklaştık. Karşılığında tek istediği, birkaç sikke oldu.

Sadece kısa bir süre için, Zen Pazarı'nda beğeninize içinde destansı kalitede bir Okçu Kenku ile tam donanımlı olmak için ihtiyacı olan her şeyin bulunduğu yepyeni Okçu Kenku Yoldaşı Paketi'ni sunuyoruz!

Başlangıç Tarihi: 14 Mayıs Perşembe TSİ 20.00

Bitiş Tarihi: 21 Mayıs Pazartesi TSİ 20.00

Okçu Kenku Paketi:

  • Okçu Kenku
  • 3 x Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı
  • 2 x Biblo Kemeri (Yoldaş Kemeri)
  • Quorlinn'in Gözü (Yoldaş Boynu)
  • 12 x Yoldaş Tecrübe Kodeksi

Okçu Kenku:

Neverwinter'ın bu sağlam savunucusu, sizin tarafınızda yer almaya karar verdi. Gözlere ve eklemlere sapladıkları oklarla, en azılı düşmanların bile hızını keserler. Genellikle büyük şehirlerde çeteler halinde dolaşırlar, gasp ve hırsızlık yoluyla servet peşinde koşarlar. Çok güçlü olmasalar da zekalarını kullanarak istediklerini almada kendilerine güvenirler. Kenkuların çoğu, hilekarlığın, kılıktan kılığa girmenin ve hırsızlığın Kenku ilahı olan Quorlinn'e tapar.

Paketteki Okçu Kenku mor bir Yoldaş olup başlangıçta Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı özelliklerinde puanlara sahiptir. Etkin Bonusu, size +165 Güç ve +165 Toparlanma sağlar.

 

Okçu Kenku, bitiş tarihinden sonra Zen Pazarı'ndan tekli satın alımlarla elde edilebilir hale gelecek.

Bu kısa süreli fırsatı sakın kaçırmayın! Bir okun hayatınızı ne zaman kurtaracağını asla bilemezsiniz.

 

Aksiyon dolu Dungeons & Dragons MMORPG'si Neverwinter'a kaydolmak için buraya tıklayın. Neverwinter'ın en güzel tarafı ücretsiz oynanabilmesi! İçinde benzersiz yoldaşların, bineklerin, takviyelerin ve ayrıcalıklı avantajların bulunduğu Neverwinter eşya paketlerini satın alarak oyuna diğerlerinden bir adım önde başlayın!

nw-news, neverwinter, nw-launcher,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported