Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Yama Notları: NW.45.20150416c.8

Автор: Vickedcax | Чт 07 май 2015 08:33:22

 

Sınıflar ve Denge

Kontrol Büyücüsü

Ayaz Dalgası: Artık tetiklendiğinde art arda Seviye Atlama efektini oynatmıyor.

Büyü Burma Becerisi: Bu beceri, artık sıfırlamaması gereken güçlerin soğuma sürelerini sıfırlamıyor.

Sadık Ruhban: Kaderin Çekici: Artık Acelecilik Işığı ve Acelecilik Işığı diğer el Eseri ile yanlışlıkla etkileşime geçerek beklenenden daha fazla Eylem Puanı vermiyor.

Avcı Korucu: Nişanlı Atış: Nişanlı Atış'ı Düzey 4 olarak ayarlamak, artık Nişanlı Atış'ın güç listesinden silinmesine yol açmıyor.

 

İçerik ve Çevre

Senaryolar: Seviye Atlama Sihirbazı, artık oyunculara seviye 70'e kadar yeni senaryo bölgelerine gitmeyi önermiyor. Oyuncular, istedikleri takdirde Knox ile konuşarak bölgelere halen giriş yapabiliyor.

Senaryolar: Senaryo bölgelerinin seviye 70'in altındaki oyuncular için fazla zor olabileceğine dair uyarı mesajları eklendi.

Zindan Talanı Müsabakası: "Zindan Talanı" müsabakasındaki metnin burada ödül olarak belirtilen Ham Astral Elmas'ın alınabilmesi için bir zindan sandığı anahtarı kullanılması gerektiği bilgisini içermemesi sorunu giderildi. Ayrıca, oyuncu sandığı zindanın sonunda incelediğinde, sandığın bir zindan talanı müsabakası süresince açılacağı bilgisini içeren etkileşimli bir metin eklendi.

Tiamat'ın İstifi: Bağış, %100'e ulaştıktan sonra yapılabiliyor.

Gauntlgrym Ele Geçirme Noktaları civarındaki çarpışmalar güncellenerek oyuncuların burada sıkışması önlendi.

 

Eşyalar ve Ekonomi

Yoldaşlar: Artırıcı yoldaşların bir kez daha taban istatistikleri var.

Ejderha Tarikatı Paketi, artık diğer çantalar gibi kuşanıldığında bağlanıyor.

Paladin Elemental Ateş Eser Silahı: Hakikat Aurası sınıf özelliği, artık Kalabalık Kontrolü Direncini olması gerektiği gibi dikkate alıyor.

Meslekler: Zincir Demirciliği: Düzey 25 zincir demirciliği zırh kitlerinin tarif için yüzük yerine plaka istemesi sorunu giderildi.

Mühürler: Element Mührü ve Koruyucu Mührü üzerindeki tüyolar, artık bunların nerede kullanılabileceğini, bunlar kullanılarak neler satın alınabileceğini ve nereden elde edilebileceğini açıklıyor.

İşlemede veya diğer işlemlerde harcanan bir eşyada yuvalanan eşsiz eşyalar, artık sahiplenilmiş olarak işaretlenmiyor ve böylece yeniden istenebiliyor.

 

Kullanıcı Arayüzü

İşleme: Birikimdeki bir eşya kritik İşleme Puanı verdiğinde bunun birikimin tamamı tarafından verilmiş olduğunu belirten hatalı görüntü düzeltildi.

nw-news, nw-patch-notes,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported