Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Ant İçmiş Paladin Destek Paketi

Автор: Vickedcax | Пт 03 апр 2015 10:00:00

 

Paladinler, zayıfın ve paragonların veya ahlakın ve adaletin savunucularıdır. Yolculuklarında, genellikle kötülerle çarpışarak efendi ilahları tarafından belirtilen ahlak yasalarını muhafaza ederler. Kusursuz birer savunmacı ve şifacı olan Paladinler, Unutulmuş Diyarlar'da maceraya çıkmak söz konusu olduğunda mutlaka gereklidir.

Elemental Evil yayınlandığında Ant İçmiş Paladin sınıfı herkesin beğenisine ücretsiz olarak sunulacak fakat Paladinler'ine fazladan bir şeyler eklemek isteyenler varsa, onlar için elimizde bayılacakları bir şey var!

Karşınızda Zen Pazarı'nın yeni üyesi Ant İçmiş Paladin Destek Paketi!

Bu kutsal paketlerin içinde, bu ilahi koruyucuların ihtiyacı olan her şey ve çok daha fazlasını bulacaksınız!

Her bir Ant İçmiş Paladin Destek Paketi'nin içinde şunlar var:

Sadık Kavalye Yoldaşı: Bu azimli ve genç kavalye, günün birinde gerçek bir paladin olma hayaliyle yanıp tutuşuyor. Eğitiminin bir parçası olarak, sizi yalnız bırakmamaya ve her tür girişiminize destek olmaya karar verdi. İşler kötüye gitmeye başladığında, yanınızda adaletin hakiki savunucusu olan bu yoldaştan daha iyisini bulamazsınız.

Paladinin Kutsanmış Silahları: Bizzat tanrılar tarafından kutsanmış bu teçhizat, etrafına bir erdemlilik hissi yayar. Bu silahlar, bir topuzdan, bir kalkandan, bir miğferden ve bir mantodan ibarettir. Paladin'in Kutsanmış Topuzu ve Kalkanı, ikisi de Gripelerin Nişanı efsunuyla bezenmiş halde gelir.

Geniş Depolama Çantası: Bu çanta, normalde alacağından daha fazla eşya alacak şekilde efsunlanmıştır. Her şeyin yanında olmasını isteyen maceracılar için bire bir!

Maceracının Yardımcı Paketi: Maceranıza doğru bir başlangıç yapmanız için gereken her şeyi içinde bulunduran küçük bir çuval.

"Zayıfın Kalkanı" unvanı: Paladinin temsil ettiği tüm değerleri kısaca özetleyen harika bir unvan.

Sahip olduğunuz bunca özel donanımla birlikte yola çıkıp diyarlara gerçek adaleti götürmemeniz için hiçbir sebep yok. Bu, gerçek anlamda tanrıların bahşettiği bir fırsattır.

nw-news, nw-launcher, module-6,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported