Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Neverwinter: Elemental Evil – Islah Kayası Canavarları

Автор: Vickedcax | Пн 23 мар 2015 11:00:00

7 Nisan tarihinde yayınlanacak olan Neverwinter: Elemental Evil, Dungeons & Dragons MMORPG'mize Haziran 2013'te piyasaya çıkışımızdan itibaren görülmüş en geniş içerik güncellemelerinden birini getirecek. Bu senenin başında, oyuncuların keşfedeceği yeni çevreleri derinlemesine inceledik. Şimdi de sıra, karşınıza çıkacak olan yaratıklara göz atmaya geldi.

Dungeons & Dragons'ı heyecan verici kılan özelliklerden biri, maceralarınızda karşılaştığınız canavarların çok çeşitli olması. Ekibimiz, bazı simgeleşmiş düşmanları oyuna dahil ederek bu çeşitliliği daha da artırmayı amaçladı. Gelin, birlikte Islah Kayası'nda sizi bekleyen düşmanlardan bazılarıyla tanışalım.

Toprak Arkonu

https://pwimages-a.akamaihd.net/arc/62/03/62039ceefaeecb240b7f9109560c04cc1426621769.jpg

Toprak Arkonları, Islah Kayası'nda ilk göze çarpan düşmanlardan biridir. Geliştiricilerimiz toprak elementi odaklı bu çevreyi incelediğinde, hemen insan boyunda, taş kaplı bu düşmanlarda karar kıldı. Bu canavarlar, Dungeons & Dragons hayranlarına Elemental Toprak Düzlemi'nden tanıdık gelecektir.

Bulette

https://pwimages-a.akamaihd.net/arc/41/c3/41c30ddeeb5ebb5ae240f6c4b49530ac1426621745.jpg

Buletteler'in diğer bir adı "kara köpekbalığı"dır. Bunlar, oyuncuları gafil avlamaya çalışan süratli yırtıcılardır. Buletteler, yerin içinden kazarak oyuncuları avlamak dahil olmak üzere sahip olduğu birçok farklı saldırıyla onları sürekli tetikte olmaya zorlayacak. Bu yaratıklar, oyuncuyla arasındaki mesafeyi kapatmak için havada uzun sıçramalar da yapabilir. Bu sıçrama boyunca ise temas ettiği her şeye hasar verir. Oyuncular, Islah Kayası'nı keşfettikçe Buletteler'in önemli düşmanlar olduğunu mutlaka fark edecek.

Gorgon

https://pwimages-a.akamaihd.net/arc/9f/0a/9f0a8efa8446bceebf6dcd38283ebf3c1426621777.jpg

Buletteler çeviktir fakat Gorgonlar tankı andıran cüsseleriyle oyuncuların karşısına dikilir. Bu yaratıklar, çok daha yavaştır ancak şiddetli darbelerle oyuncuları düşürebilirler veya onları boynuzlayabilirler. Gorgonlar, oyuncuları aynı zamanda taşlaştırıcı soluklarıyla sersemleterek kendilerine doğru saldırıya geçmek için harika bir fırsat yaratır.

Marlos Urnrayle

https://pwimages-a.akamaihd.net/arc/69/0c/690c5c120fc6bbcc08aed94dc3db60031426621784.jpg

Marlos Urnrayle, Kara Toprak Tarikatı'na önderlik eden toprak elçisidir. Dungeons & Dragons hayranları, kendisini D&D ilminden hatırlayacaktır. Marlos bir Medusa'dır ve tıpkı Gorgonlar gibi oyuncuları taşlaştırıma kabiliyetine sahiptir. Oyuncuları taşa çevirme teşebbüsünden sonra, Marlos imzası niteliğindeki kazmasını çıkararak saldırıya geçer. Oyuncular, Marlos ile Neverwinter: Elemental Evil hikaye içeriği içinde ilerledikçe tanışacak. Taşlaştırıcı kabiliyetlerine karşı tedbirli olun ve kendisine dikkatle yaklaşın. 

 

 

nw-news, nw-launcher, elemental-evil, module-6,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported