Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Efsanevi kalite Geliştirmesi kazanın!

Автор: Vickedcax | Пт 20 фев 2015 09:06:56

 

Neverwinter Zen Pazarı'na uğradınız mı? Orada maceralarınız boyunca çok faydasını göreceğiniz çeşitli eşyalar bulabilirsiniz. Sizi bekleyen dövüşlere daha da iyi hazırlanabilmeniz için, şu andan itibaren 23 Şubat 2015 Pazartesi gününe kadar Neverwinter'da harcadığınız her 100 ZEN'e karşılık yeni Geliştirme Çekilişi'mize katılmanız için 1 Bilet kazanıyorsunuz. İstediğiniz kadar Geliştirme Bileti biriktirebilir ve her bir Biletle Geliştirme kazanma şansınızı artırabilirsiniz!

 

İkramiye, Biletlerinizden birine vurursa ne mi alacaksınız? Ödülünüz, seçeceğiniz bir bineği veya yoldaşı Efsanevi kaliteye çıkarak bir özel geliştirme fırsatı olacak!

 

Harcama Çekilişi Başlangıcı: 20 Şubat 2015 Cuma, TSİ 20.00

Harcama Çekilişi Bitişi: 23 Şubat 2015 Pazartesi, TSİ 0.59

 

Tam olarak nasıl olacak? Oyuncuların Neverwinter'a ZEN aktarma karşılığında ödüllendirildikleri önceki promosyonların aksine, bu promosyonda oyuncular yukarıda belirtilen başlangıç ve bitiş tarihleri arasında oyun içinde harcadıkları her 100 ZEN'e karşılık bir Bilet ile ödüllendirilecek. Her Bilet, hayallerinizin gerçek olma şansını artırır. Elinizde Efsanevi kaliteye çıkarmak istediğiniz bir At mı var? O halde, bu promosyon tam size göre.

 

 

Not:

Steam Cüzdanı, bu promosyon kapsamının dışında tutulmuştur. 3 talihli, çekilişin bitiş tarihinden sonra 3 ilâ 5 iş günü içinde duyrularak ödüllendirilecektir.

 

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported