You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Haftanın İndirimleri

By Andarielitta | Thu 14 May 2015 10:00:00 AM PDT

Selam maceracılar! Sizlere her hafta Zen Pazarı'nda en çok rağbet gören eşyaları büyük indirimlerle satın almanızı sağlayacak haftalık promosyonlar duyuracağız. Hangi yeni eşyaların promosyon kapsamında olduğunu görmek için her hafta uğramayı ihmal etmeyin. Çünkü aralarında en sevdiğiniz binekler, yoldaşlar, boyalar veya diğer özel eşyalar olabilir!

Unutmayın, oyundayken istediğiniz zaman "Y" tuşuna basarak Zen Pazarı'nı açabilir ve indirimdeki tüm eşyaları görebilirsiniz.

İşte bu haftanın sadece bir hafta sürecek olan ve tam %40 indirime varan promosyon eşyaları:

 

*PROMOSYON* - Muhafız Drake - %20 indirimle

Muhafız Drake burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Binekler" sekmesine tıklayın.

Bu büyülü mahlukatlara, aslında antik Ejderha İmparatorluğu'nda muhafız ve pet rolünü üstlenmek üzere can verilmiştir. Formülün yeniden keşfedilmesiyle birlikte, bu güçlü canavarlar çok revaçta. Muhafız Drake, efendisini daha iyi korumak için özel olarak geliştirilmiştir.

 

*PROMOSYON* - Astral Deva - %25 indirimle

Astral Deva Yoldaşı burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın, soldaki "Yoldaşlar" sekmesine tıklayın ve "Özel" seçeneğini seçin.

Kötülüğün güçlerine karşı savaşmak için kutsal güç kullanan Astral Deva, iyiliksever kahramanların yanında yer almaya karar vermiştir. Demedi demeyin, herhangi bir savaşta bu güçlü yoldaşa karşı yanlış tarafta yer almak istemezsiniz. Astral Deva'nın başlangıçta Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı özelliklerinde güç puanı, Rüntaşları için iki saldırı yuvasının yanında bir de savunma yuvası vardır. Aynı zamanda, bir boyun, bir bel ve bir de simge yuvası taşır. Mor kalitede bir yoldaş olan Astral Deva'nın en yüksek düzeyi 25'tir.

 

 

*PROMOSYON* - Sağlık Taşı - %40 indirimle

Sağlık Taşı burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Eşyalar" sekmesine tıklayın.

Üzerine arkana sembolleri işlenen bu Taş, onu kullanan kişiyi tamamen iyileştirir. Toplam 50 yükle birlikte gelir. [PvP'de kullanılmaz.]

 

Aksiyon dolu Dungeons & Dragons MMORPG'si Neverwinter'a kaydolmak için buraya tıklayın. Neverwinter'ın en güzel tarafı ücretsiz oynanabilmesi! İçinde benzersiz yoldaşların, bineklerin, takviyelerin ve ayrıcalıklı avantajların bulunduğu Neverwinter eşya paketlerini satın alarak oyuna diğerlerinden bir adım önde başlayın!

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-news, neverwinter, nw-launcher,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported