You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Gelişim Yolunda Destek!

By Vickedcax | Fri 13 Mar 2015 10:00:00 AM PDT

 

Bir ikinci karaktere seviye kazandırma planları yapıyor veya Ant İçmiş Paladin'in ne zaman çıkacağını mı düşünüyorsunuz? O halde şanslısınız! Elimizde, tüm karakterleri mucize denebilecek bir sürede en yüksek seviyeye ulaştıracak eşyalar var! Bu 2x Tecrübe hafta sonuna ek olarak, tüm tecrübe artırım ve senaryo destek paketlerinde indirim yapıyoruz!

 

Destek Paketi Satışı Başlangıcı: 13 Mart 2015, TSİ 20.00

Destek Paketi Satışı Bitişi: 16 Mart 2015, TSİ 20.00

 

İkinci bir karakter oluşturmak veya karakterinizin gelecek maceralarına yatırım yapmak için bu kadar uygun bir zaman görülmedi.

Eşi görülmemiş bu indirim furyasında size sunduklarımıza bir göz atın:

Mini Tecrübe Artırımı: +%100 hızla en fazla 15.000 bonus XP verir. Kısa bir süre için %30 indirimle!

Tecrübe Artırımı: +%100 hızla en fazla 50.000 bonus XP verir. Kısa bir süre için %40 indirimle!

Büyük Tecrübe Desteği: +%100 hızla en fazla 450.000 bonus XP verir. Kısa bir süre için %50 indirimle!

Seviye 60'a çoktan ulaştınız ve Neverwinter'ın senaryolarında dolaşmak mı istiyorsunuz? Alışverişten hemen sonra kullanılıp tüketilen ve ilgili senaryonun tüm vazifelerini açıp tamamlamanıza imkan sağlayan senaryo destek paketlerine bakmadan geçmeyin.

Sharandar Senaryo Destek Paketi: İçinde vazife tamamlayıcı eşya olan Zulkirlerin Felaketi'nin yanı sıra 100 Öncü Belgesi, 30 Thay Şifresi ve 20 Thay Tomarı ile Büyük Dehşet Halkası Zulası mevcut.

Dehşet Halkası Senaryo Destek Paketi: İçinde vazife tamamlayıcı eşya olan Kara Fey Felaketi'nin yanı sıra 120 Altın Hilal, 50 Feywild Kıvılcımı, 3 Enerjik Fide, 3 Döneklik Tılsımı ve 3 Iliyanbruen Bıçağı ile Büyük Feywild Zulası mevcut.

Maceralarınıza seviye atlatmaya hazır mısınız? Bu destekleri sakın kaçırmayın ve Neverwinter'da geçirdiğiniz zamandan sonuna kadar faydalanın!

nw-sales, nw-news, nw-launcher,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported