Você está usando um navegador não suportado. Alguns recursos podem não funcionar corretamente. Por favor, consulte a nossalista de navegadores suportadospara a melhor experiência. Dispensar
Notícias do Arc

Ajanın Kaydı #2

Por Fero
Sex 27 Mar 2015 08:00:00 PDT

20, 12, 04, 03... Şehir merkezindeki güvenli yere kilitlediğim silah zulamı el sürülmemiş bulmak içimi rahatlattı. Ne kadar kocaman olduğunu unutmuştum, parçaları değiştirerek ve güvendiğim mühimmatımın eski tanıdık hissini alarak orada muhtemelen en az bir yarım saat harcadım. Yakındaki silah ateşi beni “Ajan legosu” seansımdan çıkardı ve poligona doğru yol aldım.

Yüzmenin, bisiklete binmenin ve ateş etmenin ortak noktası nedir? Nasıl yapıldığı asla unutmazsınız. İlk atışları yapmak bana keyif verdi, doğal geliyordu. Ama kendimi kandırmayacağım, geçen iki yıl boyunca bazı ajanlar parmaklarını tetikten çekmediler. Şirketlerin zamanında bel bağladıkları uzmanlığıma yaklaşmak için çok çalışmam gerektiğini biliyorum.

İti an çomağı... – Aracımdan az önce başka bir mesaj aldım. İlk atanman gerçekleşti bile, kod adı Helodeck. Bu kıyıdan açıkta bulunan tesisi ele geçirmek için son zamanlarda çok çetin bir mücadele sürüyor. Ne beklemem gerektiğini biliyorum, hızlı ve şiddetli çatışmalar. Hazırım.

Ajan X

blacklight, bl-news, bl-launcher

hover media query supported