You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Haftanın İndirimleri

By Vickedcax | Thu 16 Apr 2015 10:00:00 AM PDT

 

Selam maceracılar! Sizlere her hafta Zen Pazarı'nda en çok rağbet gören eşyaları büyük indirimlerle satın almanızı sağlayacak haftalık promosyonlar duyuracağız. Hangi yeni eşyaların promosyon kapsamında olduğunu görmek için her hafta uğramayı ihmal etmeyin. Çünkü aralarında en sevdiğiniz binekler, yoldaşlar, boyalar veya diğer özel eşyalar olabilir!

Unutmayın, oyundayken istediğiniz zaman "Y" tuşuna basarak Zen Pazarı'nı açabilir ve indirimdeki tüm eşyaları görebilirsiniz.

İşte bu haftanın sadece bir hafta sürecek olan ve tam %50 indirime varan promosyon eşyaları:

*PROMOSYON* - Kelemvor Rahibi Yardımcısı - %25 indirimle

Kelemvor Rahibi Yardımcısı burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Yoldaşlar" sekmesine tıklayın.

Barışçıl yoldan olsun ya da olmasın, yaşayan ölüleri huzura kavuşturmada size yardımcı olacak genç bir Kelemvor rahibi.

Mavi kalitede bir yoldaş olan Kelemvor Rahibi Yardımcısı, maksimum düzey olarak 25 seviyesinde ve arasından seçebileceğiniz 3 ciltle birlikte geliyor. Bu yoldaş, bonus bir Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı'nı da beraberinde getirir. Kelemvor Rahibi Yardımcısı'nın alınan iyileştirmeyi %3 artıran bir etkin bonusu bulunur. Ayrıca, Kelemvor Rahibi Yardımcısı'nın başlangıçta Güç ve Toparlanma özelliklerinde puanı vardır.

*PROMOSYON* - Eğitimli Boz - %50 indirimle

Eğitimli Boz burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Binekler" sekmesine tıklayın.

Savaşa eğitimli bir atla katılmaktan daha iyi ne olabilir? Tabii ki, eğitimli bir boz ayıyla katılmak! Bu tehditkar bineğin, düşmanlarınızı size bulaşmadan önce bir kez daha düşünmeye iteceğinden emin olabilirsiniz. Hareket hızını %80 artırır.

*PROMOSYON* - Paylaşılan Banka Yuvaları x 8 - %25 indirimle

Paylaşılan Banka Yuvaları burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Hizmetler" sekmesine tıklayın.

Elemental Kötülük Tarikatı'ndan söküp aldığınız ganimetler için daha fazla saklama yerine mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Paylaşılan Banka Yuvaları sayesinde hem yeni eşyalarınızın güvende olmasını sağlayabilir hem de onlara hesabınızdaki her karakterle ulaşabilirsiniz! Her satın alım, Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Bolpara Bankası'ndan erişilebilen 8 yuva açar (en fazla 40 yuva).

nw-news, nw-launcher, nw-sales,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported