Używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Niektóre z funkcjonalności mogą nie działać prawidłowo. Zobacz naszą listę obsługiwanych przeglądarek dla najlepszego efektu. Schowaj
Aktualności Arc

Tymora Hediyeleriyle Kutlamalara Devam

Od Andarielitta
czw, 21 maj 2015, 10:00:00

Kutlamalar sürüyor! İki kat XP ve İşleme Puanı yetmiyormuş gibi, talih ve zafer tanrıçası Tymora Neverwinter'a inerek arayış içinde olanları hediye yağmuruna tutmaya karar verdi.

Bu ödüller, öldürülen düşmanlardan rastgele olasılıkla düşebilir ve içlerinde çok çeşitli eşyalar olabilir. Ancak bu kez, Şans Hanımı işin içine fazladan bir şeyler kattı!

Tymora Hediyesi Başlangıcı: 21 Mayıs TSİ 20.00

Tymora Hediyesi Bitişi: 26 Mayıs TSİ 20.00

Tymora, havarilerinden birini, bir Şansgetireni, güzel zırhlı Amphail Havalı Atı'nı Tymora'nın İyiliği denilen 40 küçük altın sikke ile takas etmesi için Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki müsabaka kürsüsüne gönderdi.

Tymora'nın İyilikleri, öldürülen düşmanların üzerindeki Tymora Hediyelerinin içinde bulunabilir. Tymora'nın İyilikleri, satın alınan bazı Zen Pazarı eşyalarıyla birlikte de elde edilebilir.

İşte bu kutsanmış sikkeleri beraberinde getiren eşyalar:

  • Pembe Boya Şişeleri (x4); 3 Tymora'nın İyiliği
  • Mor Boya Şişeleri (x4); 1 Tymora'nın İyiliği
  • Kırmızı Boya Şişeleri (x4); 1 Tymora'nın İyiliği
  • Suncu Kalbi Boya Paketi (x4); 4 Tymora'nın İyiliği
  • Cariye Kıyafeti; 20 Tymora'nın İyiliği
  • Düğün Elbisesi; 40 Tymora'nın İyiliği
  • Kan Yakutu; 20 Tymora'nın İyiliği
  • Kan Yakutu Paketi; 40 Tymora'nın İyiliği

Şans Hanımı'ndan alabileceğiniz şahane hediyelere bir göz atın:

Budalaların Neverwinter Tacı: Bu havalı tacı taktığınız andan itibaren kasabanın gündemine oturacaksınız! İnsanlar er ya da geç bunun Neverwinter Tacı'nın bir sahtesi olduğunu anlayacak olsalar da ilk tepkileri mutlaka görülmeye değer olacak.

Şans Sikkesi: Bu küçük sikke, birçok maceracıyı zor durumlardan kurtarmıştır. Onu bir iksir yuvasına yerleştirin ve rastgele bir buff istediğinizde atın!

Ham Astral Elmaslar: "Görünüşe aldanma" diyenler, hayatlarında ellerine Astral Elmas hiç almamış olmalılar. Bu kristal para, Müzayede Evi'nde ve Harikalar Çarşısı'nda kullanılabilir. Aynı zamanda Meslekleri ve Yoldaş eğitimini de hızlandırırlar.

Tymora'nın Kutsaması Efsunu: Bu şirin efsunun harika bir etkisi vardır. Fayda yuvasındaki bir donanım parçası üzerine konulduğunda, size ölü bir düşmanın üzerinde Saklı Kese bulma şansı kazandırır. Bu keselerin içindense altından işleme taşlarına kadar her şey çıkabilir!

Meslek Kaynakları: Ne zamandır ihtiyaç duyduğunuz o son kaynağı mı arıyorsunuz? Tymora gerçekten sizin yanınızdaysa, bunları daha fazla aramanıza gerek olmayabilir! Çünkü Tymora Hediyeleri içinde sizi bir de bir Meslek Kaynağı bolluğu bekliyor.

İksirler: Tymora hediyelerinin ışıltılı kutularında, her seviyeye uygun iksirler de bulabilirsiniz! Seviye 60 maceracılarının karşısına ise ilahi iksirlerin çıkma olasılığı var!

 

Tymora, tüm maceralarınızda sizinle olsun. Neverwinter Xbox One'ı büyük bir başarıya taşıdığınız için bir kez daha hepinize teşekkürler.

 

nw-xbox

hover media query supported