Używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Niektóre z funkcjonalności mogą nie działać prawidłowo. Zobacz naszą listę obsługiwanych przeglądarek dla najlepszego efektu. Schowaj
Aktualności Arc

Forum Değişikliği

Od Vickedcax
czw, 30 kwi 2015, 02:02:37

 

Herkese merhaba,

4 Mayıs tarihinde tüm forumları tek bir konuma taşıyarak işinizi çok daha kolay hale getireceğiz. Her oyun hala kendi alt-forumuna sahip olacak ama ortak bir merkezleri olacak. Bu mevcut forumların bazılarının kaldırılacağı ama bu adresteki yeni konumlarına taşınacakları anlamına geliyor: http://www.arcgames.com/tr/forums. Arc girişi yaparken kullandığınız aynı hesap bilgilerini kullanarak forumlara giriş yapabilirsiniz. Aşağıdaki forumlar taşınmadan etkilenecekler:

  • Neverwinter
  • Star Trek Online
  • PWI
  • Forsaken World
  • Battle of the Immortals
  • War of the Immortals
  • Blacklight: Retribution
  • Champions Online
  • Ether Saga Odyssey
  • Jade Dynasty
  • RaiderZ

 

Swordsman, Elsword, Stronghold Kingdoms, APB: Reloaded ve Star Conflict zaten yeni forum yapısını kullandıkları için etlikenmeyecekler. Taşınmadan sonra tek yapmanız gereken Arc Games'i ziyaret etmek olacak, tüm forumları aynı yerde bulacaksınız. Birden fazla oyunumuzu oynuyorsanız farklı sekmeler arasında ileri geri geçiş yapmanıza artık gerek yok.

Sadece tek bir oyunumuzu oynuyor da olsanız bu taşınma sizi olumlu olarak etkileyecek. Eskiden forumlarımızı sunmak için vBulletin kullanıyorduk ama bundan sonra Vanilla kullanacağız  – dondurması olan ne olsa bize uyar değil mi? Vanilla'nın ana avantajları uyarlama seçenekleri ve erişim kolaylığı.

Uyarlama:

Kolaylıkla profil resminizi, mini resminizi, imzanızı değiştirebilir, forum sayfasının üstündeki Arc isminize tıklayarak durumunuz ve etkinlikleriniz hakkında güncellemeler paylaşabilirsiniz. Vanilla forumları profil resminiz ve mini resim olarak GIF kullanmaya bile imkan veriyor! Mini resminiz tüm mesajlarınızda ve ek olarak birçok başka yerde görünür, bu yüzden mükemmel göründüğüne emin olun.

Hepimiz imzaların tüm oyuncuların profilinde aşırı önemli olduğunu biliyoruz, bu yüzden çekinmeyin, buradan düzenleyebilir ve değiştirebilirsiniz.

 

http://www.arcgames.com/tr/forums#/profile/signature

 

 

 

Erişim Kolaylığı:

Daha önce belirtildiği gibi bu adrese giderek tüm oyunlarımızın forumlarına erişebileceksiniz: http://www.arcgames.com/tr/forums#. Sol üstteki bağlantıya tıklayarak Arc Games forumunun ana merkezine dönebilirsiniz.

Yıldız sembolüne tıklayarak bir başlığı yer imlerinize kaydedebilirsiniz. Yer imlerine eklenen bir başlık, bağlantısı solda olan "Yer İmlerim"e eklenir. Buradan izlemek istediğiniz tüm başlıkları kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Kullanıcılar mesajları HTML, Markdown ya da BBcode ile biçimlendirebilir. Resimler otomatikman yeniden boyutlandırılır ve YouTube videoları otomatikman gömülür.  Tweetler ve Vinelar bile tanınıyor!

Son olarak, isminin önüne “@” yazarak birinin dikkatini çekebilirsiniz. “@” bir otomatik tamamlama listesi oluşturarak doğru kullanıcıyı seçmenizi sağlar. O kullanıcı, ismi geçince bir bildiri alır.

 

 

Vanilla forumlarında keşfedilecek daha pek çok yeni özellik var, boş zamanlarınızda göz atmayı unutmayın. Ne kadar düzgün bir tasarımı olduğunu da söylemiş miydik? Çok düzgün bir tasarımı var.

Bu taşınmadan ötürü çok heyecanlıyız ve onu tüm görkemiyle görmek için sabırsızlanıyoruz! Sorunuz varsa ya da oyunlarımız hakkında sohbet etmeye devam etmek istiyorsanız, bizimle Twitter ya da Facebook aracılığıyla temas kurabilirsiniz.

arc-news, nw-news, fw-news, bl-news

hover media query supported