Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Yenik Ejderha Kilitli Kutusu

Di Vickedcax | mer 29 apr 2015 10:00:00 PDT

 Neverwinter'da sizi köşe başında neyin beklediğini asla bilemezsiniz. Ejderha Tarikatı'nı ve ona destek çıkan güçlü Ejderhaları yenmek için yola çıktığınız senaryoda ilerlerken, içinde yepyeni bir Efsanevi binek ve görevlerinizde size büyük faydası dokunacak birçok eşya bulunan Yenik Ejderha Kilitli Kutusu'nu sakın ıskalamayın. Yenik Ejderha Kilitli Kutularını hemen açın, Neverwinter'da sizi bekleyen zorluklara daha iyi hazırlanmanızı sağlayacak en yeni hazineleri kaçırmayın.

Yalnız her kilitli kutunun, içindekileri önünüze sermeden önce kendine özgü bir Efsunlu Anahtar gerektirdiğini unutmayın. Efsunlu Anahtarları Zen Pazarı'nda bulabilirsiniz.

Efsunlu Anahtarlar

Eğer geçmişte bir Kilitli Kutu açmadıysanız, bir Yenik Ejderha Kilitli Kutusu açarak sahibi olabileceğiniz ödülleri görün:

İskelet Küheylan: Dokuz Cehennem lordlarından gelen ve Neverwinter'ın en yeni efsanevi bineği olan bu hayvan, Belial tarafından yaratıldı. Etrafına korku salan bu yaşayan ölü küheylan, dinlenmeye asla ihtiyaç duymaz ve sizi en azılı düşmanlarla savaşmaya götürmeye her daim hazırdır.

Siyah Suikastçı Drake: Suikastçı Drakeler, sinsi ve saldırgan yırtıcılardır. Yaratıldıkları halleri alınıp eğitildiğinde çok sadık olurlar. Mor kalitede bir yoldaş olan Suikastçı Drake'nin maksimum düzeyi 30'dur ve başlangıçta Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı özelliklerinde güç puanı bulunur.

Belial'ın Portal Taşı Eseri: Bu kuvvetli eser, Dördüncü Cehennem Katındaki Abriymoch sokaklarına çıkan küçük bir portal açar. Bu portal, düşmanların çıldırarak size değil portala saldırmalarına sebep olur. Portal taşı birkaç saniye sonra patlayarak etrafında bulunan düşmanlara ağır hasar verir.

Ejdersoyu Yağmacısı: Bu dişi ejdersoyu yoldaşı, Ejderha Pulu Tüccarı'nın eline geçen yepyeni bir eşyadır. Oyuncular, toplayacakları Ejderha Pullarına karşılık bu harika yoldaşın sahibi olabilir! 

Tiran'ın Eser İkmali Paketi: İşleme taşları, İşleme süresince Eserleri geliştirmede kullanılan en önemli bileşenlerden biridir. Bu paketle birlikte bir Büyük İşleme Taşı, İşleme Taşı ve Zayıf İşleme Taşı ve aşağıdakilerden birinin sahibi olacaksınız: Elah'zad Suyu (Eser), Aurora'nın Tüm Diyarlar Kataloğu (Eser), Vahiy Feneri (Eser), Güç Kuşağı (Eser Teçhizatı), Kaplamalı Bünye Bandı (Eser Teçhizatı), Dolanmış Çeviklik İpi (Eser Teçhizatı), Puhuayı Zeka Deri Kemeri (Eser Teçhizatı), Bilgelik Kemeri (Eser Teçhizatı), Karizma Zulası (Eser Teçhizatı) ve Zayıf İşleme Taşı.

Drakonik Efsun Mahfazası: Önceki kilitli kutularda sunulan efsunlara ek olarak, kalıcı Drakonik efsunlar elde etme şansınız da olacak. Paketin içinde şunlardan biri vardır: Kuvvetli İktidar İşareti, 1 veya 2 İktidar İşareti ve aşağıdakilerden biri: Parıldayan Elmas, Kan Yakutu, Zayıf Boyun Eğmez Rüntaşı, Zayıf Karartı Efsunu, Zayıf Veba Ateşi Efsunu, Düzey 7 Efsun, Düzey 7 Drakonik Efsun, Kusursuz Safir, 1 veya 2 Düzey 5 veya Düzey 6 Efsun.

Yoldaş Tahkimat Kiti: Bu yoldaş tahkimat kitindeki eşyalar, yoldaşınızın savaş performansını artırmak için kullanılır. Özellikle, yoldaşınızı maksimum seviye olan 30'a çıkarmaya yardımcı olacak bir yoldaş geliştirme jetonu elde etme şansınız olacak. Paketin içinde şunlardan biri vardır: Yoldaş Geliştirme Jetonu, Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı, Tekinsiz Rüntaşı, 3 Ender Rüntaşı ve bir Yoldaş Tecrübe Cildi.

Özel Meslek Paketi: Bu paketin içinde, size meslek vazifelerinizde yardımcı olacak faydalı meslek eşyaları vardır. İçinde 20 düzey mesleğin tamamında kullanılan insanlar, aletler ve kaynaklar bulunur:

1 Destansı, Ender, Az Bulunur meslek mülkü.

1 Ender Meslek eşyası.

1 Destansı, Ender veya Az Bulunur Meslek eşyası.  

Gümüş Ejderha Pulu: Gerçek ejderha pulundan olmayan bu sahte pullar, gerçek gümüşten yapılmıştır ve Ejderha Pulu Tüccarı'nda değerli mallarla takas edilebilir. Oyuncular, bu yeni eşyayı alabilir ve Sahteejderha yoldaşı, Kırmızı Ejderha Ioun Taşı yanı sıra bir Düzey 5 Drakonik Efsun, Bahamut'un Dişi, özel Ejderha Pulu boya paketleri ve çok daha fazlası gibi özel eşyalarla takas edebilir! Oyuna girerek Adalet Salonu'ndaki tüccarı bulun.

Drakonik Efsun, Düzey 4 – Saldırı Yuvası: +50 Zırh Aşımı, +28 Güç, +28 Toparlanma Savunma Yuvası: +200 Maksimum Can Puanı, +28 Savunma, +28 Yaşam Çalma.

Ticaret Külçesi Bingosu: Yüksek miktarda Tarmalune Takas Külçesi elde etme şansınızı arttırın!  

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-xbox,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported