Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Haftanın İndirimleri

Di Andarielitta | gio 28 mag 2015 10:00:00 PDT

Selam maceracılar! Sizlere her hafta Zen Pazarı'nda en çok rağbet gören eşyaları büyük indirimlerle satın almanızı sağlayacak haftalık promosyonlar duyuracağız. Hangi yeni eşyaların promosyon kapsamında olduğunu görmek için her hafta uğramayı ihmal etmeyin. Çünkü aralarında en sevdiğiniz binekler, yoldaşlar, boyalar veya diğer özel eşyalar olabilir!

Unutmayın, oyundayken istediğiniz zaman "Y" tuşuna basarak Zen Pazarı'nı açabilir ve indirimdeki tüm eşyaları görebilirsiniz.

İşte bu haftanın sadece bir hafta sürecek olan ve tam %50 indirime varan promosyon eşyaları:

 

*PROMOSYON* - Canlandırılmış Savaş Atı - %50 indirimle

Canlandırılmış Savaş Atı burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Binekler" sekmesine tıklayın.

Kiralık bir nekromensırdan alınan bu hayvanlar asla yorulmaz ve bocalamaz. Tek kusurları keskin kokularıdır.

 

*PROMOSYON* - Kara Ejderha Ioun Taşı - %20 indirimle

Kara Ejderha Ioun Taşı burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Yoldaşlar" sekmesine tıklayın.

Kara Ejderha'ya doyurulmuş bu taş, asidik bir intikam aurası yarar ve efsanevi ioun taşlarını andırarak kullanıcısının içindeki öfkeyi harekete geçirir.

Mor kalitede bir yoldaş olan Kara Ejderha Ioun Taşı, maksimum düzey olarak 35 seviyesinde ve arasından seçebileceğiniz 4 ciltle birlikte geliyor. Bu yoldaş, bonus bir Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı'nı da beraberinde getirir. Kara Ejderha Ioun Taşı'nın Etkin Bonusu, Can Puanınız %50'nin altına düştüğünde Kritik Darbe Olasılığını %10 artırmasıdır. Kara Ejderha Ioun Taşı'nın başlangıçta Can Puanı, Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı özelliklerinde puanı bulunur.

 

*PROMOSYON* - Meslek Mülk Paketi - %25 indirimle

Meslek Mülk Paketi burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın ve soldaki "Meslekler" sekmesine tıklayın.

Mülkler, Mesleklerde kullanılan kişi ya da aletlerdir.

 

Aksiyon dolu Dungeons & Dragons MMORPG'si Neverwinter'a kaydolmak için buraya tıklayın. Neverwinter'ın en güzel tarafı ücretsiz oynanabilmesi! İçinde benzersiz yoldaşların, bineklerin, takviyelerin ve ayrıcalıklı avantajların bulunduğu Neverwinter eşya paketlerini satın alarak oyuna diğerlerinden bir adım önde başlayın!

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

neverwinter, nw-news, nw-launcher,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported