Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

SAÇ: Fırtına Cephesi & Kırağıateşi Golemi Paketi

Di Andarielitta | gio 07 mag 2015 10:01:00 PDT

Sıcaklardan önce kış son bir kez Neverwinter 'a geldi. Silah Altına Çağrı! Buz Devi Kont Hrimnir, ordusunun üzerini örtmek için büyü yoluyla buzlu bir tipi çağırdı. İşgali kılıç ve büyüyle püskürtürken, Moradin'in sunaklarını yakarak tipiyi def et! Buz devleri Neverwinter'ı işgal edemeyecek.

SAÇ: Fırtına Cephesi başlangıç zamanı: 7 Mayıs 2015 Perşembe TSİ 20:00

SAÇ: Fırtına Cephesi bitiş zamanı: 14 Mayıs 2015 Pazartesi TSİ 20:00

Silah Altına Çağrı Çarpışma müsabakası etkinliğinde yeniyseniz, bütün seviyelerden (6'dan 60'a) bütün oyuncular için mevcut. Ayrıca etkinlik etkinken bütün müsabakalar için istediğiniz zaman kuyruğa girebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Müsabaka Kürsüsü'nde bulunan Garora Oakhew ile konuşun.

Tipiyi def etmek ve işgali püskürtmek için maceracılar aşağıdaki ödülleri sabırsızlıkla bekleyebilir:

Kırağıateşi Golemi: Kırağıateşi yapıları inşa etmenin sırrı, kısa süre önce ortaya çıkarıldı ve artık maceracılar bu güçlü golemlere erişim kazanmaya başladı. Yeşil kalite yoldaş olarak, Kırağıateşi Golemi Maksimum Düzey 20'ye sahiptir. Kırağıateşi Golemi'nden gelen aktif bonus size ek 500 SP verir.

Ek olarak aynı süre zarfında Kırağıateşi Golemi Paketi 'ni Zen Pazarı'nda  satıyoruz. Paket, Kırağıateşi Golemi, Yoldaş Teçhizatı, 12 adet Yoldaş Tecrübe Puanı El Yazması ve 3 adet Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı içerir

Yoldaş Teçhizatı – Yeni yoldaşını sadece bu paketten elde edilebilecek özel yoldaş teçhizatı kuşatın. Bu eşsiz eşyalar yoldaşını kuvvetlendirecek ve savaşlarda daha etkin kılacak.

12 Yoldaş Tecrübe Puanı El Yazması- Yoldaşını seviye 30 yapacak kadar vaktiniz yok mu? Bu el yazmaları arkana gücü ile titreşiyor ve çağrılmış yoldaşına 35,500 Tecrübe Puanı verecek. Artık yoldaşına dakikalar içinde seviye atlatabilirsin!

Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı – Bu Rüntaşı yoldaşına bonuslar ve ek istatistikler verir. Yoldaşın bir gücü etkinleştirdiğinde, size 20 saniyeliğine Yoldaşının istatistiklerinin %20'sini veren Yoldaş'ın Hediyesini verebilir.

Saldırı yuvasına yerleştirilirse: +260 Güç

Savunma yuvasına yerleştirilirse: +260 Savunma

Yoldaş Seti tecrübeli maceracılar ve Neverwinter'da yeni olanlar için mükemmel. Kırağıateşi Golemi Yoldaş Setini Zen Pazarı'nı sonsuza kadar terk etmeden önce hemen alın!

Yabani Efsunu: Oyuncular düşmanları katlederek Düzey 1 veya 2 efsunlar alacak ve her Silah Altına Çağrı çarpışması sonunda Düzey 5'e kadar Yabani Efsunu alabilecek!

Üşüten Rüzgar Boya Paketi:  Bu yeni boya paketiyle havalı görünün. Kuzeyin karlı dağlarına uyum sağlamakta hiç sorun yaşamayın!

Buzul Silah Dönüşüm Eşyaları:  Silahlarınızı canavarlaşmış bir buzuldan dövdükçe, silahınız Buzul Silah Dönüşüm Eşyalarıyla buzlu bir görünüm alacak. Garora Oakhew Çarpışması'ndan elde ettiğiniz Savaş Madolyonlarını bunları almak için verin.

Kılıç Sahili Maceraları
Oyuncular, web veya mobil tarayıcılarıyla ulaşabilecekleri Gateway üzerindeki Kılıç Sahili Maceraların'da özel bir zindan bulabilirler. Zindan'da Frastr (Buz Devi) ile savaşabilir ve bütün meydan okumalardan Savaş Madalyonları kazanabilirler.

Unutulmuş Diyarlar'ı Frastr'dan korumaya hazır mısınız? Bizi resmi Neverwinter forumunda bilgilendirin.

Daha fazla oyun detayları, ekran resimleri ve videolar mı istiyorsunuz?   Neverwinter 'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek  sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

neverwinter, nw-news, nw-launcher,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported