Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Neverwinter: Underdark 2015'te Karşınızda

Di Andarielitta | mer 06 mag 2015 10:00:00 PDT

Çekinerek Underdark adını verdiğimiz en yeni Neverwinter modülün yayınını Wizards of the Coast kapsamında bu sabah duyurduk. Bu modül, 2015'te PC sürümlerine ulaşmış olacak ve hemen ardından onu Xbox One izleyecek. Size henüz tüm ayrıntıları verebilecek durumda olmasak da Neverwinter: Underdark modülünde oyuncuların yolunun maceracıların Drizzt Do'Urden ile omuz omuza çarpıştığı Menzoberranzan'a düşeceğini söyleyebiliriz. Bizzat Drizzt'in mucidi R.A. Salvatore tarafından kaleme alınan bir yeni görev hattı da ekleyeceğiz.

Senenin ilerleyen günlerinde duyuracağımız ayrıntıları kaçırmamak için gözünüz burada ve Twitter'da olsun.

Dungeons & Dragons ilminin simgeleşmiş bir başka ortamını ziyaret ediyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Ekibimizin bazı üyeleri Neverwinter: Underdark ön üretimi üzerinde çalışmaya başlamış olsa da ekibimizin genel anlamda kendisini önümüzdeki aylarda bu modül yayınlanmadan önce Neverwinter için ilave içerik oluşturup sizlere sunmaya verdiğinden emin olabilirsiniz.

Scott Shicoff'un da önceden belirttiği gibi, geliştirme ekibi "Neverwinter: Elemental Evil'ı masaya yatırdı" ve yapılabilecek iyileştirmelerin tümünü incelemeye aldı. Şu an itibarıyla, gelecek değişiklikler hakkında daha fazla ayrıntı veremiyoruz ancak ekibimiz durumu aralıksız değerlendirip mümkün olan tüm değişiklikleri yaptığından bizi takip etmenizi öneriyoruz.

Ayrıca, Neverwinter: Underdark'tan önce yayınlanacak olan Neverwinter: Strongholds'un da kısa bir tanıtımını yaptık. Bu modül genişletmesiyle birlikte aralarında lonca yerleşimlerinin de bulunduğu pek çok yeni özellik ve içerik güncellemesi karşınızda olacak. Neverwinter: Strongholds hakkında size yakın gelecekte daha fazla bilgi vereceğiz.

Her zaman olduğu gibi, bu son Neverwinter güncellemesini de forumlarda tartışın. Yorumlarınızı okuyor olacağız.

nw-m8, neverwinter, underdark, nw-news, nw-launcher,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported