Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Çanta değişiklikleri

Di Vickedcax | ven 24 apr 2015 09:30:00 PDT

Merhaba Neverwinter Maceracıları,

Çok sevdiğiniz hazinelerinizi yanınızdan ayırmamanızı sağlayan eşyaların bazılarında birkaç değişiklik yapıldı. Korkmayın, bu eşyalar hazinelerinizi belalı goblinlerin, ejderhaların ve hırsızların kem gözlerinden uzak tutmaya devam edecek. Bu Salı günkü bakımdan itibaren, Depolama Çantası, Geniş Depolama Çantası ve Nakışlı Elf İpeği Çantası dahil olmak üzere tüm çantalarda bir değişime gidiyoruz ve onları kuşanıldığında bağlanır yapıyoruz. Müzayede Evi'nde halen çanta almaya veya satmaya çalışanların, çantayı Zen Pazarı'ndan satın aldıktan sonra kuşanmamaya dikkat etmelerinde fayda var. 

Aşağıdaki çantalar, artık Kuşanıldığında Bağlanır:

  • Büyük Elf İpeği Çantası
  • Depolama Çantası
  • Geniş Depolama Çantası

 

  

Dikkat: Bu çantalardan halihazırda kuşanılmış olanlar, bir kez daha kuşanılana dek bağlanmayacak.

Çantalarda yapılan değişikliklerin yanı sıra, yeni bir Rünik Depolama Çantası getiriyoruz. Oyunumuzun gelişimi boyunca, Faerûn'da atıldığınız maceralarda karşılaşacağınız yeni iksirler, işlemeler ve ilave eşyalar ekledik. Ancak envanter hacmini artırma çabalarımızın yeterli olduğu pek söylenemez. Rünik Depolama Çantası, dünyayı keşfederken daha fazla ganimet toplama peşinde olan oyuncuların ek alan derdine derman olacak. 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-news, nw-launcher,

Più recenti Altro

Le nebbie hanno scelto di assistere gli avventurieri per completare la campagna di Ravenloft!
Leggi altro
Otto nuovi incontri eroici sono in arrivo con Adventures in Wildspace!
Leggi altro
Con il lancio di Adventures in Wildspace, rilasceremo un nuovissimo dungeon.
Leggi altro

hover media query supported