Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Destansı Cragmire Mezarları Zindan Rehberi

Di Xeltey | ven 10 apr 2015 10:00:00 PDT

Neverwinter: Elemental Evil, oyuncuların erişebileceği maksimum seviyeyi 70'e çıkarıyor. Seviye üst sınırındaki bu artışla birlikte, Cragmire Mezarları'nın, Gri Kurt İni'nin ve Örümcek Tapınağı'nın elden geçirilmiş sürümleri de maceraya atılanlar için çok daha büyük bir tehdit teşkil edecek. Bu noktadan hareketle, topluluğumuza bu zindanlarda kol gezen tehlikelerin en iyi nasıl etkisiz hale getirilebileceği konusunda bazı ipuçları vermek istedik.

Cragmire Mezarları

Cragmire Mezarları'ndaki düşmanların hepsinin canı ve hasarı, önemli ölçüde artırılarak son Örümcekçik'e kadar tüm düşmanlar çok daha ölümcül bir hale getirildi. Her yerde olduğu gibi, Cragmire Mezarları'ndaki zombiler de sürüler halinde dolaşır. Yani zindanın karanlık ve küf kokulu koridorlarında dolaşırken kölelerin icabına bakma becerilerinize de başvurmanız gerekecek.

Cenk Hortlakları'na ve Cenk Hortlağı Kumandanları'na özellikle dikkat edin; sürekli varlıklarının garantisi olan yaşam tüketme kabiliyetleri, sizin sonunuzun çabuk gelmesine sebep olabilir. Maceracılar, zindanda yaşayan üç tür dev araknide bulaşırken de dikkatli olsalar iyi ederler zira genç olan genellikle ebeveyninin yok oluşunun intikamını almak için ortaya atılır.

Cragmire Mezarları'ndaki şef savaşları, genellikle kulağa oldukça ürkütücü gelir: Şeflerin saldırılarını savuştururken aynı zamanda gnol, zombi ve korsan sürüleriyle başa çıkmak. Karşınıza ilk olarak Kızıl Büyücü Kallos Tam çıkar. Bu büyücünün çok fazla kölesi yoktur ve saldırılarından yoldan çekilmek suretiyle sıyrılmak mümkündür. Yaşadığı oda da kölelerinden ayrı düşürülebilecek kadar geniştir. Köleleri meşgul etmek için yönlendiricilerinizi kullanırken tanklarınızın ve hasar vericilerinizin Kallos'a yoğunlaşmasını sağlayın.

Kızıl Büyücü'nün işini bitirdikten sonra, mücadeleci bir Macera Grubu ile karşılaşacaksınız. 5 üyeden oluşan bu maceracıların hiçbiri sıradan değildir. Saldırılarınızı tek bir hedef üzerine yoğunlaştırmanızı ve rakiplerinizi birer birer bitirmenizi öneririz. Aluella Shieldheart ve Margold Tarmikos ilk hedefleriniz olmalıdır çünkü bunların saldırıları etkilidir ve kontrol etkisi oluştururlar.

Ve sonunda, kendinizi Traven Blackdagger'ın karşısında bulacaksınız. Bu iri kıyım yaşayan ölü korsan, o ana kadarki en zorlu rakip olacak. Ölümcüle yakın ve hızlı saldırıları, sayısız kölesi ve savaş alanının darlığı gibi nedenlerden ötürü, şifacılarınızın işi bir hayli zor olacak. Traven'ı tanklarınızla oyalarken yönlendiricilerinizle kölelerinin icabına bakın. Bir hasar vericiyi Traven'ın tepesinden inmemekle görevlendirin ama bir tanesini de çok sayıda köleyle başa çıkmada yönlendiriciye yardım etmesi için ayırın. Bunu kıvırırsanız, zafer sizin demektir.

Bu yeni ve geliştirilmiş zindana girmeye hazır mısınız? Bizimle resmi Neverwinter forumlarında paylaşın!

nw-news, neverwinter, nw-launcher, elemental-evil, module-6,

Più recenti Altro

Scoprite la nuova zona di avventura in arrivo su Neverwinter con Adventures in Wildspace!
Leggi altro
Visitate la Locanda Alba del Rifugio e affrontate le sfide proposte da Portobello DaVinci e Respen Durothil!
Leggi altro
È il momento di accelerare la crescita della vostra Fortezza!
Leggi altro

hover media query supported