Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Çanta değişiklikleri

Par Vickedcax | ven. 24 avril 2015 09:30:00 PDT

Merhaba Neverwinter Maceracıları,

Çok sevdiğiniz hazinelerinizi yanınızdan ayırmamanızı sağlayan eşyaların bazılarında birkaç değişiklik yapıldı. Korkmayın, bu eşyalar hazinelerinizi belalı goblinlerin, ejderhaların ve hırsızların kem gözlerinden uzak tutmaya devam edecek. Bu Salı günkü bakımdan itibaren, Depolama Çantası, Geniş Depolama Çantası ve Nakışlı Elf İpeği Çantası dahil olmak üzere tüm çantalarda bir değişime gidiyoruz ve onları kuşanıldığında bağlanır yapıyoruz. Müzayede Evi'nde halen çanta almaya veya satmaya çalışanların, çantayı Zen Pazarı'ndan satın aldıktan sonra kuşanmamaya dikkat etmelerinde fayda var. 

Aşağıdaki çantalar, artık Kuşanıldığında Bağlanır:

  • Büyük Elf İpeği Çantası
  • Depolama Çantası
  • Geniş Depolama Çantası

 

  

Dikkat: Bu çantalardan halihazırda kuşanılmış olanlar, bir kez daha kuşanılana dek bağlanmayacak.

Çantalarda yapılan değişikliklerin yanı sıra, yeni bir Rünik Depolama Çantası getiriyoruz. Oyunumuzun gelişimi boyunca, Faerûn'da atıldığınız maceralarda karşılaşacağınız yeni iksirler, işlemeler ve ilave eşyalar ekledik. Ancak envanter hacmini artırma çabalarımızın yeterli olduğu pek söylenemez. Rünik Depolama Çantası, dünyayı keşfederken daha fazla ganimet toplama peşinde olan oyuncuların ek alan derdine derman olacak. 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-news, nw-launcher,

Les plus récentes Voir plus

Les brumes semblent vouloir aider les aventuriers à progresser dans la campagne de Ravenloft !
Lire la suite
Huit nouvelles rencontres héroïques vous attendent dans Adventures in Wildspace !
Lire la suite
Avec la sortie de Neverwinter : Adventures in Wildspace, un tout nouveau donjon s'ouvre à vous.
Lire la suite

hover media query supported