Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Modül 6: Elemental Evil Yama Notları

Par Vickedcax | mar. 14 avril 2015 08:55:22 PDT

 

Yeni Özellikler

Seviye Üst Sınırı 70'e çıkarıldı!

Modül 6: Elemental Evil'ın yayınlanmasıyla birlikte, seviye üst sınırını ve bununla ilgili olan birçok sistemi yükseltiyoruz.

  • Bunlara her sınıf için yeni Sınıf Özellikler, Karşılaşma Güçleri ve Beceriler de dahil!
  • Efsunlar ve Rüntaşları, artık düzey 12'ye kadar işlenebiliyor!
  • Eserlerse, yeni Mitik kalitede düzey 120'ye kadar işlenebiliyor.
  • Seviye 70'te yeni bir ikincil eser yuvası açılıyor.
  • Yoldaşlar, artık Efsanevi kalite sahibi olabiliyor ve açılabilen yeni pasif güçler sayesinde düzey 40'a kadar çıkabiliyor! Yoldaşlar, aynı zamanda mevcut kalitelerinden bağımsız olarak 5 yeni düzey kazanabiliyor.
  • Artık tüm meslekler, seviye 25'e erişebiliyor.
  • Yeni seviye üst sınırıyla uyumlu yeni eşyalar, iksirler, işleme taşları ve meslek kaynakları da üzerinde durulması gerekenler arasında!

Mevcut tüm fazlalık tecrübesi, seviye 70'e ulaşıldığında erişilebilir olacak ve ödüllere katkı yapacak.

 

Elemental Denge Ağacı

Zümrüt Yerleşimi, Koruyucu'nun Yerleşimi'nin merkezine Elemental Denge Ağacı olarak bilinen fevkalade ve esrarengiz bir oluşum getirdi. Burada, Kılıç Sahili boyunca görülen ve doğal olmayan elemental dengesizliklerle mücadele etmeyi umuyorlar. Kabına sığmayan Rashemi Korucu Minsc ve minyatür dev uzay hamster'ı Boo'nun da yardımıyla, kahramanlar bu elemental karışıklığın merkezindeki tuhaf yeni tarikatları araştıracak.

Elemental Kötülük'le mücadelede elini taşın altına koymak isteyen Seviye 60 oyuncular, Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Çavuş Knox veya Archdruid Sabahşafağı ile konuşmalı. Minsc ve Boo ile birlikte araştırma görevlerini ("Herkese Kılıç!" ile biten) tamamladıktan sonra, yeni 61 ile 70 arası Elemental Kötülük Macera Bölgeleri'ne erişim kazanacaksınız.

 

Boğulmuş Sahil

"Herkese Kılıç!" görevi tamamlandıktan sonra erişilebilir.

Blackdagger Haydutları yenilgiye uğradıktan sonra, Anayol ticareti yavaş yavaş kaldığı yerden devam etti. Zümrüt Yerleşimi Korucuları, tüccarların ve yolcuların Blackdagger Harabeleri'ni çevreleyen kıyı ormanından güvenle geçebilmelerine rehberlik etme görevini üstlendiler. Bunu yaparken, kalede başka bir kötü niyetli gücün yuvalanmasını önlemek için gözlerini dört açmışlardı.

Udo Stonekin'e bağlı bir cüce madenci grubu, terk edilmiş madenlerde çalışmaya başladı ve mütevazı bir başarı elde etti.

Bu sırada, Lord Neverember Kuzgun Kayalığı Sahili'ndeki fenerlerin önceden olduğu gibi korsanların ve hurdacıların eline geçmemesi için küçük bir Neverwinter Muhafız birliğine orada bir garnizon kurma görevini verdi.

Muhafızlar, kıyıda süslü püslü bir kuleyle karşılaştıklarında biraz şaşırdı. Keyif Çeşmesi denilen bu kulenin Lliira'nın takipçileri tarafından inşa edildiğini öğrendiler. Ziyaretçilere burada rahatlatıcı, güzel kokulu banyolar sunuluyordu. Bundan bir zarar gelmeyeceğini düşünen muhafızlar, kendi işlerine bakmaya karar verdiler.

Islah Kayası

"Herkese Kılıç!" görevi tamamlandıktan sonra ve seviye 63'te erişilebilir.

Ashmadailer yenildikten sonra, Lord Neverember Helm'in Barınağı'nın baştan aşağı yeniden inşa edilmesini emretti. Zira bu kale şehrini Neverwinter'ın düşmanlarını gözetlemek ve Kılıç Sahili'nin iç kesimlerindeki varlığını sağlamlaştırmak için hayati öneme sahip bir tedarik noktası olarak kullanma planı yapıyordu. İşe bakın ki, Neverwinter'daki güçler çok sayıda çatışmaya dahil olmuş, birlikler Helm'in Barınağı garnizonundan kopmuş ve şehrin kırılgan bir hal aldığını düşünen şehir konseyi endişelenmeye başlamıştı. 

Öne çıkan birçok şehir konseyi üyesinin protestosuna rağmen, Helm'in Barınağı konseyi güvenliği sağlamanın alternatif yollarını aramaya başladı. Tam da bu sırada, kendilerine Kara Toprak paralı asker şirketi el uzattı. Kara Toprak, kendisini Waterdeepli bir soylu tarafından yönetilen, iyi eğitimli ve eli silah tutan, toprak büyüsünde uzman olanların dahil olduğu yeni bir paralı asker şirketi olarak tanıttı. Şirket, yakınlarda bir yere kendi özel operasyonları için bir kale inşa etmelerine müsaade edilmesi şartıyla Helm'in Barınağı'nı çok ucuza korumayı teklif etti. Böyle örnekler yok değildi. Örneğin; güneydeki Baldur Kapısı da uzun zamandır Alevli Yumruk paralı asker şirketiyle böyle bir ilişki içindeydi ve kendileri şu an şehir gözcülüğü yapıyordu. Dahası, Helm'in Barınağı'nın surlarının onarılması yıllar alabilirdi. O sebeple, yakınlarda bir kale olması büyük bir emniyet tesis edebilirdi. Bulettelerin tüccarlara düzenledikleri bir dizi saldırının ardından şehrin güvenliğinden ciddi anlamda tedirginlik duymaya başlayan Helm'in Barınağı şehir konseyi, anlaşmayı imzalamaya can atıyordu.

Lord Neverember, askeri bir gücün kendi topraklarında kalesini inşa edecek olmasından hoşnut değildi fakat paralı askerleri emelleri doğrultusunda eğitmişliği vardı. Mesela, on yıldan fazla bir zaman önce kalesinin güvenliğini sağlamaları için kiraladığı Mintarn askerleri, şu an saygın birer Neverwinter Muhafızı idi. Neverember, aynı zamanda Kara Toprak paralı askerlerini kuran Waterdeepli soylu Marlos Urnrayle'ı tanıyordu ve Urnrayle kendi krallığını kurma planları yapıyor olsaydı, Neverember her tür sadakat sorununu Waterdeep'teki kendi nüfuzunu (ve etkili maddi gücünü) kullanarak çözebileceğinden emindi. Anlaşmayı bir deneme temelinde kabul ederek Yüzbaşı Dunfield'ı emeklilikten çağırıp şehir konseyinde kimlerin güvenilir olduğunu, Urnrayle'ın kimleri kolayca parmağında oynatabileceğini öğrenmesi ve Kara Toprak paralı askerleri üzerinde bir gözetim kurması için Helm'in Barınağı'ndaki garnizon kuvvetinin başına geçirdi. Son olarak, Kara Toprak'ın kalesini büyüye başvurarak bir günde dikebileceği iddiası ilgisini uyandırdı. Paralı askerler olarak vefasız olurlarsa, sağ kalanlar mühendis olarak faydalı olabilirdi. Kendine göre aldığı tedbirlerle ve bölgeye yerleştirdiği adamlarla, Lord Neverember anlaşmayı tedbirli olarak imzaladı.

Başlangıçta, her şey yolunda gidiyordu. Kara Toprak paralı askerleri kasabada devriye geziyor, yolları koruyor ve yeniden yapılanma çabalarına katılıyordu. Hatta tıpkı iddia ettikleri gibi, kalelerini elemental büyü kullanarak bir günde diktiler ve adına Islah Kayası dediler. Ancak bu, aynı zamanda ilk gerginliği ortaya çıkardı. Çünkü kale, Helm'in Barınağı'na anlaşmada yazılandan tam bir fersah daha yakına dikilmişti. Tam bir zamanlar Neverwinter güçlerinin Son Tabya'da Ashmadailer'e karşı koyduğu yere. Kara Toprak'ın bunun büyüdeki bir sapmadan kaynaklandığı yönündeki açıklamasına rağmen, şehrin ve yeni muhafızlarının arasındaki ilişkide soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. 

 

Ateşten Çukur

"Herkese Kılıç!" görevi tamamlandıktan sonra ve seviye 65'te erişilebilir.

Gauntlgrym yeniden keşfedildiğinde, Delzoun cücelerinin torunları bu efsane şehri yeniden inşa edip zenginliklerine konmak için yorulmadan çalıştı. Ancak bu yeniden inşa işinin fazlasıyla zahmetli olduğunun farkına varmaları uzun sürmedi ve gönülsüzce de olsa dış yardım aramaya başladılar. Ve sonunda, karın tokluğuna çalışan ve onlara inşaat hızını Cücelerin elinden gelenin birkaç katına çıkarmayı vadeden yüzeyli ve becerikli büyük bir zanaatkar ekibini işe aldılar. Zanaatkarlar, işleri için operasyon üssü olarak çukurun üzerinde yükselen devasa kuleler inşa etti. Sonra cücelerin Gauntlgrym'in en derinlerindeki Ateşten Çukur denilen yerde yaşayan eski ve tutsak ateş primordiyalı Maegera'nın gücünden faydalanmak için başvurduğu Dev Ocak'ın inşasına başladılar. Ocağın inşası tamamlanır tamamlanmaz, Ebedi Alev Tarikatı belirdi ve zanaatkarlar canlarını kurtarmak için tüydü.

Saldırıdan hemen haberdar olan Lordlar İttifakı, müttefiklerini ve Gauntlgrym'deki çıkarlarını korumak için birlikler gönderdi. Karşı karşıya oldukları tarikat gücünün boyutunu fark etmeleri uzun sürmedi. Ateş Devleri, Ateş Arkonları ve Mağma Vahşileri'nin yanı sıra yeni bazı tehditler de onlara göz kırpıyordu: Tarikatın ölüm saçan binekler olarak eğittiği, iki ayaklı sürüngen canavarlar olan Ateş Arşınlayıcılar. Durum yeterince tehlikeli değilmiş gibi, bir de düşman duergar akını başladı: Civar mağaralarda yaşayan kötü niyetli gri cüceler. Lordlar İttifakı, yetenekli maceracılara hemen koşarak savaş güçleriyle destek olmaları çağrısı yaptı. Bunlar, Lordlar İttifakı'nın ve tahmin edilmesi zor diğer bazı müttefiklerin safında bu yeni tehditleri bertaraf etmek için çarpışacak. Fakat bu gözü pek maceracılar, bütün dünya ateşten bir yıkıma sürüklenmeden Ebedi Alev Tarikatı'nın ve elçi önderlerinin baştan çıkarıcı Vanifer'ın planlarını gerçekleştirmesine engel olabilecek mi?

Döner Tümsek

"Herkese Kılıç!" görevi tamamlandıktan sonra ve seviye 67'de erişilebilir. Elemental Kötülük Tarikatlarının tehdidi bariz bir şekilde ortaya çıkınca, Harperlar son elemental tarikatların üssünü ortaya çıkarmak için hummalı bir çalışmaya girişti. Önceki tarikatlarla yapılan dövüşlerde bulunan çok sayıda ipucu sayesinde, kahramanlar son tarikat kalesinin Neverwinter Ormanı'nın üzerindeki bulutlarda olduğunu keşfetti. İnleyen Nefret Tarikatı, bulut devi büyüsüyle askıda duran, sözde avariel Aerisi Kalinoth'un kurduğu yüzer ada gözlemevi görünümüne sahip bir kale inşa etmişti.

Harperlar bunun aslında son Elemental Kötülük tarikatı olduğunu fark edince, Döner Tümsek'i işgal ederek daha fazla yıkım küresi oluşturulmasının önüne geçmek için müttefiklerini topladı. Harperlarla ittifak kuran büyücüler, bir Shaundakul rahibinin yardımıyla göğe yükselen bu diyara açılan eski bir portalın etkin hale getirilmesine yardımcı oldular ve arakokra müttefikleriyle birlikte hava tarikatına bir savaş açmayı planlıyorlar.

Yeni Ant İçmiş Paladin Sınıfı!

Ant İçmiş Paladinler, Paragon Yollarını kullanarak birer tank veya şifacı olabilir ve böylece bir Koruyuculuk Andı veya Adanmışlık Andı alabilir. Bu yollar, onlara kendilerine has güçlerin yanı sıra benzersiz pasifler verir. Aynı zamanda, Paladin'in sahip olduğu tüm karşılaşma güçlerinde değişiklikler yapar.

 

Sınıf Mekanikleri

  • İlahi Çağrı: "Tab" tuşuna basılarak gücün bir kısmı tüketilir ve Andınıza göre bir etki oluşturulur.
    • Yok: 30' içinde kalan tüm düşmanlara hasar verir.
    • Koruyuculuk: 30' içinde kalan tüm düşmanlara sataşırsınız ve 10 saniye boyunca %10 artırılmış Hasar Direnci elde edersiniz. Bu etki devrede olduğu sürece, gelen hasarın %5'ini saldırganlara geri gönderirsiniz. (En fazla maksimum Can Puanının %5'ini).
    • Adanmışlık: Bir AoE içinde bir şifa patlaması oluşturursunuz. Müttefikler iyileşir. 10 saniye içindeki müteakip kullanımlar, %50 daha fazla iyileştirir.

 

Taktik Manevra

  • İbadethane Bölgesi: %30 artırılmış hasar direnci kazanırsınız ve bu Bölgede olduğunuz süre boyunca her saniye iyileşirsiniz. Bölgedeki müttefikler de %10 hasar direnci kazanır ve iyileşir.
    • Koruyuculuk: Kazandığınız hasar direncini %60'a çıkarır. Müttefikler %20 kazanır.
    • Adanmışlık: İbadethane Bölgesi iyileştirmesi, %500 artar.

 

Anlık güçler

  • Yiğit Darbe: Adaletin güçlerini yönlendirerek hedefi yok etmek için silahınızı düşmanınıza savurursunuz. Bu kombinasyonunun nihai darbesi, size "Yiğitlik" kazandırır. Yiğitlik: Hasar Direnci, 15 saniye boyunca %5 artar. Birikmez.
  • Işınımlı Darbe: Bir ışık patlaması oluşturarak düşmanınıza saldırırsınız. Bu darbe ne kadar uzun süre yüklenmişse, o kadar fazla hasar verir ve o kadar geniş bir alanı etkiler. Tam olarak yüklendiğinde, size ayrıca "Işınım" kazandırır. Işınım: Zırh Aşımı, 15 saniye boyunca %5 artar. Birikmez.
  • Ant Darbesi: Düşmanınıza yoğun bir darbe yağmuruyla saldırırsınız. Bu kombinasyonun nihai darbesi, seçmiş olduğunuz Anda göre değişir.
    • Yok: Bonus Işınımlı hasar verir.
    • Koruyuculuk: Hedefi 3 saniye boyunca size saldırmaya zorlarken sizi de tehdit listesinde en üst sıraya taşır. Oyuncular, diğer hedeflere 3 saniye boyunca %75 daha az hasar verir.
    • Adanmışlık: 15 saniye boyunca %10 daha güçlü iyileştirmeye sahip olursunuz. Aynı zamanda düşmanın yanında iyileştirici bir ışık patlaması oluşturup tüm müttefikleri iyileştirirsiniz.

 

Sınıf Özellikleri

  • Cesaret Aurası: 30' içindeki müttefiklerinizle birlikte Paladin'in maksimum can puanının %1'ine eşit miktarda bonus hasar verirsiniz. (düzey başına +%25).
  • İntikam Aurası: 30' içindeki müttefiklerinizle birlikte size saldıran tüm düşmanlara hasar verirsiniz (düzey başına +%25).
  • Hakikat Aurası: 30' içindeki düşmanlar %5 daha az hasar verir (düzey başına +%2.5).
  • Bilgelik Aurası: 30' içindeki müttefiklerinizle birlikte %15 artırılmış Yeniden Yükleme hızına sahip olursunuz.
  • İvme Aurası: 30' içindeki müttefiklerinizle birlikte %20 daha hızlı hareket eder ve %20 daha hızlı Eylem Puanı üretirsiniz.
  • Tapınakçı Aurası: 30' içindeki müttefiklerinizle birlikte %5 daha fazla kritik darbeye ve %15 daha fazla kritik şiddete sahip olursunuz.

 

Karşılaşma güçleri

  • İlahi Dokunuş: Hedefin etrafındaki tüm düşmanlara Ağır Işınımlı hasar verin.
    • Koruyuculuk: 6 saniye boyunca hasarı emen bir kalkan kazanırsınız.
    • Adanmışlık: Düşmanın yanındaki tüm müttefikleri de iyileştirirsiniz.
  • Kutsal Silah: Silahınızı kutsal enerjiyle doldurup düşmanınıza saldırırsınız. Sonraki 5 saldırınız da bonus ışınımlı hasar verir.
    • Koruyuculuk: Bu güç, onu kullanarak darbe indirdiğiniz düşmanlara sataşır.
    • Adanmışlık: Kutsal Silah, sonraki 5 saldırıyı değil 5 iyileştirmeyi güçlendirir. Bir hedef olmaksızın oluşturulabilir.
  • Kavuran Işık: 4 saniye boyunca kör edici bir ışık yayarak bu ışığa yakalanan düşmanlara hasar verip onları yön kaybına uğratırsınız. Sadece Paladin'e bakan hedefler üzerinde etkilidir. Yüklenir.
    • Koruyuculuk: Işık yayarken %100 daha fazla iyileşme alırsınız.
    • Adanmışlık: Işık, içinde kalan müttefikleri de iyileştirir.
  • Afet: Hedefe kutsal bir işaret yerleştirirsiniz. Bu hedef, 10 saniye boyunca %10 daha az hasar verir ve %10 daha fazla hasar alır. Bu etki, 3 defaya kadar birikir. 3 Yüke sahiptir.
    • Koruyuculuk: Bu düşmana da sataşılır.
    • Adanmışlık: İşaret, müttefiklerin üzerine yerleştirilerek 10 saniye boyunca verdikleri hasar artırılır ve aldıkları hasar azaltılır.
  • Sürgün: 20 saniye boyunca bir AoE içindeki tüm hedefleri sürgün edersiniz. Bu düşmanlar sersemler ve sersemleme sona erene dek zarar görmez halde kalır. Bu sersemleme, oyuncular üzerinde 6 saniye sürer.
    • Koruyuculuk: Sersemleme bu düşmanlar üzerinde sona erdiğinde, düşmanlar 6 saniye boyunca sataşılmış hale gelir (oyuncular, diğer hedeflere %75 daha az hasar verir).
    • Adanmışlık: Alan içindeki müttefiklere de artırılmış hasar direnci verir.
  • Tapınak Şövalyesi'nin Gazabı: Bir kutsal enerji fırtınası oluşturup yakındaki tüm düşmanlara ağır hasar vererek onları sersemletirsiniz.
    • Koruyuculuk: Verdiğiniz hasarın %15'i kadar Geçici Can Puanı kazanırsınız.
    • Adanmışlık: Düşmanlara hasar vermenin yanı sıra çap içinde kalan tüm müttefiklere Geçici Can Puanı kazandırırsınız.
  • Arıtıcı Dokunuş: Hedef müttefiki iyileştirir, üzerindeki tüm kalabalık kontrolü etkilerini kaldırırsınız. Bu gücü, kontrol altında iken devreye sokabilirsiniz. Bu gücü oluştururken hedefinizde bir düşman varsa, yakın dövüş mesafesindeki tüm müttefikleri iyileştirir ve arındırırsınız.
    • Koruyuculuk: Bu gücün getirdiği iyileştirme, yapılan iyileştirmenin %20'si kadar Geçici Can Puanını Paladin'e kazandırır.
    • Adanmışlık: Bu güç, hedefte bir müttefik olsa dahi bir AoE içinde her zaman devreye girer.
  • Husumet Yemini: Paladin, Yemininin hedefine %20 daha fazla hasar verir. Bir hedef Yeminle işaretlendiğinde, bu gücün müteakip kullanımları Paladin'in o hedef üzerine vahşi bir darbe savurmasını sağlar. 60 saniye veya hedef ölene kadar sürer.
    • Koruyuculuk: Yeminin hedefine darbeler savuran müttefikler, Paladin için tehdit oluşturur.
    • Adanmışlık: Yeminin hedefine darbeler savuran müttefikler, her darbede iyileşir.
  • Çarpma: Gökyüzünden inen bir ateş kıvılcımı, ağır hasar verdikten sonra hedefi tutuşturur. Yanma süresince yanan düşmanın 15' yakınındaki tüm düşmanlar da hasar alır.
    • Koruyuculuk: Bu gücün yanma etkisi altında kalan tüm düşmanlar, 3 saniye boyunca %15 daha az hasar verir. Bu etki, her tıklamayla yenilenir.
    • Adanmışlık: Düşman yandığında etrafındaki bir AoE içinde iyileştirme serbest kalır.
  • Aklanma: Müttefikinizin üzerine bir kalkan yerleştirirsiniz. Kalkan, kırılıncaya kadar iş görür.
    • Koruyuculuk: Kalkanın emiş gücü artar.  Sadece kendi üzerinizde oluşturabilirsiniz.
    • Adanmışlık: Kalkanınızın etkisi altında kalan müttefikler, %20 daha fazla iyileştirme alır.

 

Günlük güçler

  • Kahramanlık: İlahi cesaretle dolarsınız. Can Puanınızın %100'ünü Geçici Can Puanı olarak alır ve 15 saniye boyunca %15 daha az hasar alırsınız. Tüm kontrol etkilerine karşı bağışıklık kazanırsınız.
  • El Dayama: Hedefi anında maksimum sağlık puanının %100'ü kadar iyileştirirsiniz ve tüm zamanla aktarılan hasar etkilerini hedeften kaldırırsınız. Bu güç, hedefte eksik olan Can Puanı miktarı ile doğru orantılı olarak eylem puanı tüketir. Soğuma süresi 20 saniyedir.
  • İlahi Yargılama: 30' içindeki tüm müttefiklerinizle birlikte bir büyü oluşturduğunuz veya bir düşmana saldırdığınız her sefer, 20 saniye boyunca bonus ışınımlı hasar verirsiniz.
  • İnanç Kalkanı: Kendinizi ve müttefiklerinizi 15 saniye boyunca korumak için ilahi kalkanlar çağırırsınız. Müttefiklerin aldığı tüm hasar %50 azalır ve müttefikler %20 daha fazla iyileştirme alır.

 

Adanmışlık Andı Paragon Yolu

Adanmışlık Andı içen Paladinler, ilahi gücü aktarabilir hale gelir ve en feci yaraları dahi iyileştirerek önlerine çıkan her türlü kötülüğe karşı koyabilir. Arıtıcı ışık sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelirler ve adeta bir umut feneri görevi görürler.

Sınıf Mekanikleri

  • Adanmışlık Andı: İyileştirmeniz %100 artar. Bir müttefiki iyileştirdiğinizde, aynı zamanda onun istatistiklerini 8 saniye boyunca %5 artırırsınız. Bu etki birikmez ve sadece hedefe Can Puanı kazandırırsanız çalışır.

 

Anlık güçler

  • Yara Sarma: Hedef yoksa kendinizi veya hedefteki bir müttefiki iyileştirin.

 

Sınıf Özellikleri

  • Yenileniş Aurası: 30' içindeki müttefiklerinizle birlikte büyülerden %10 daha fazla iyileştirme alırsınız. (Düzey başına +%5).
  • İlahilik Aurası: 30' yakınınızdaki en fazla 3 yaralı müttefik 3 saniyede bir iyileştirilir (düzey başına +%25).
  • Yaşam Aurası: 30' yakınınızdaki ölmeye yakın durumda olan müttefikleriniz canlanır ve can puanlarının %15'i kadar iyileşir. Bu müttefik, dirilme hastalığı alır. (Düzey başına +%5).

 

Karşılaşma güçleri

  • Fazilet Bağı: 60' içindeki tüm müttefikler bağlanır. Bağlanan müttefikler, tüm kaynaklardan %20 artırılmış iyileştirme alır. Buna ek olarak, bağlanmış bir müttefiki iyileştirdiğinizde diğer bağlanmış müttefikler de bu iyileştirmenin %15'ini alır. (düzey başına +%5 iyileştirme alınır ve +%5 paylaşılır). Bu etki, kapatılıncaya veya Paladin devre dışı bırakılıncaya kadar sürer.

 

Günlük güçler

  • Şifalı Menşe: 60' yakınınızdaki her yaralı müttefiki iyileştirmeye çalışan ve 40 saniye süren bir İyileştirme Kaynağı oluşturursunuz. Bu iyileştirme, etrafınızdaki yaralı müttefiklere de zincirleme şekilde geçer ve bu zincirleme geçiş en fazla 5 defa olabilir.

 

Koruyuculuk Andı Paragon Yolu

Koruyuculuk Andı içen Paladinler, tüm kötülüklerin karşısında durarak müttefiklerini korur ve düşmanlardan gelebilecek her tür saldırıyı bertaraf eder. Sergiledikleri kararlı direnç, hem ilham verir hem de korku salar.

Sınıf Mekanikleri

  • Koruyuculuk Andı: Hasar Direnciniz %10 artar, %500 daha fazla tehdit oluşturursunuz. Hasar aldığınızda, aldığınız hasar miktarıyla doğru orantılı olarak güç kazanırsınız. Bu bonus, en fazla maksimum sağlık puanınızın %50'sine eşdeğer Güç kadar olabilir.

 

Anlık güçler

  • Koruma Darbesi: Bu kombinasyonun nihai darbesi, size hasarı emen bir kalkan kazandırır. Bu kalkan, 3 defaya kadar birikir ve 8 saniyelik bir ömre sahiptir.

 

Sınıf Özellikleri

  • Koruma Aurası: 30' yakınınızdaki müttefiklerinizle birlikte %5 daha az hasar alırsınız (düzey başına +%2.5).
  • Gazap Aurası: Can Puanınız azaldıkça, 30' yakınınızdaki müttefiklerinizle birlikte %20'ye kadar bonus hasar verirsiniz. (Düzey başına +%5)
  • Işınım Aurası: 30' yakınınızdaki tüm düşmanlar, 3 saniyede bir hasar alır. Bu hasar, bonus tehdit oluşturur. (Düzey başına +%25 hasar ve tehdit).

 

Karşılaşma güçleri

  • Bağlayıcı Ant: Paladin'in yakınındaki tüm hedefler, 2 saniye boyunca ona saldırmaya zorlanır. Bu süre boyunca, Paladin kendisine gelen tüm hasarı emer. Etki kaybolduğunda, bu hasarın %50'sini alır ve %50'sini bir AoE içindeki tüm düşmanlara verir. Bu gücün etkisi altındaki oyuncular, Paladin olmayan hedeflere %75 daha az hasar verir. (Düzey başına +2s).

 

Günlük güçler

  • İlahi Koruyucu: Hasar karşısında tüm müttefiklerinize kalkan olursunuz. Onlara yöneltilen hasarın %100'ünü kendi üzerine çekersiniz. Bu etki devredeyken alacağınız hasarın tamamı %80 azalır.

 

Güncellenen Özellikler

Senaryo Değişiklikleri

Tyranny of Dragons

Bu bölgelerdeki senaryo genişletme alanlarında bulunan oyuncuların seviyesi, bölgeye uygun bir seviyeye düşürülerek ayarlanacak. Düşmanlar, yaklaşık olarak o bölgedeki en zorlu mahlukların seviyesinde olacak. Oyuncu seviye ayarlaması şöyle yapılacak:

  • Neverdeath: 30
  • Abanoz Bayırları: 38
  • Icespire Doruğu: 49
  • Rothé Vadisi: 55
  • Fısıldayan Mağaralar: 60

 

Diğer Senaryolar

Tüm Teçhizat Skoru ve Lütuf koşulları kaldırıldı. Artık oyuncuların seviye 60 veya üstü olması, bölgelere girmeleri için yeterli. Oyuncular, senaryo bölgelerinde seviye 70'e çıkarılacak.

 

Ödüller bakımından farklı odaklara sahip senaryoları burada inceleyebilirsiniz:

  • Sharandar'da Efsun işleme eşyaları elde edilebilir
  • Dehşet Halkası'nda Eser işleme eşyaları elde edilebilir
  • Ejderhalar Kuyusu'nda Eser Teçhizatı işleme eşyaları elde edilebilir
  • Icewind Dale'da Kara Buz ve yukarıdakilerin bir karışımı elde edilebilir

 

Zindan Değişiklikleri

Seviye Kazanma Zindanları (3 Oyunculu)

Oyuncular, Elemental Evil yayınlandığında favori zindanlarının elden geçirilmiş 3 adam versiyonları için kuyruğa girebilecek. Bu zindanlar; seviye 19'da Cragmire Mezarları, seviye 36'da Gri Kurt İni ve nihayet seviye 50'de Örümcek Tapınağı.

Seviye kazanma zindanları, akla gelen herhangi üç sınıfla oluşturulabilecek takımlar için tasarlandı. Şefleri yenip zindanın sonundaki sandığı Günlük Zindan Sandığı anahtarı ile açmak, güçlü ve ender ekipman kazandıracak.

Final Oyun Zindanları ve Çarpışmalar (5 Oyunculu)

Elden geçirilen yeni final oyun zindanları, bir tank ve şifacıya sahip olduğu varsayılan beş oyunculu takımlar için tasarlandı. Ancak seviye 70'te erişilebilecek bu zorlu karşılaşmalar, farklı toplam eşya seviyesi gerekliliklerine sahip iki kademeye ayrılacak.

 

Kademe 1

Kessell'in İnzivası, Tuern Kıyıları, Valindra'nın Kulesi, Malabog Kalesi ve Lostmauth'un İni gibi Kademe 1 zindanlar, toplam en az 1.600 eşya seviyesi gerektiriyor. Oyuncular, şefleri yenip zindan sonundaki sandığı bir Günlük Zindan Sandığı Anahtarı kullanıp açarak Element Mührü elde edebilecek.

Ayrıca, oyuncular her gün bir defa fazladan Element Mührü dolu bonus bir Element Zulası alabilecek. Bu bonusun kullanılabilirliği, Harikalar Çarşısı'ndaki Zindan Efendisi Rehberi incelenerek serbestçe izlenebilir.

 

Element Mühürleri, eşya seviyesi 130 olan, "İttifak" ekipmanı yanı sıra zırh ve silah geliştirme parçaları satın almak için kullanılabilir. Zindan sandığından işleme puanı cevherlerinin yanı sıra sözü geçen ekipman ve nadiren eser veya eser ekipmanları elde edilebilir. Ayrıntılar için oyundaki koleksiyonlara göz atın!

 

Kademe 2

Destansı Cragmire Mezarları, Destansı Gri Kurt İni ve Destansı Örümcek Tapınağı gibi Kademe 2 zindanlar, en az toplam 2.000 eşya seviyesi gerektirir ve hatrı sayılır bir zorluk olarak tasarlanmıştır. Oyuncular, şefleri yenip zindan sonundaki sandığı bir Günlük Zindan Sandığı Anahtarı kullanıp açarak Koruyucu Mührü elde edebilecek.

 

Ayrıca, oyuncular her gün bir defa fazladan Koruyucu Mührü dolu bonus bir Koruyucu Zulası alabilecek. Bu bonusun kullanılabilirliği, Harikalar Çarşısı'ndaki Zindan Efendisi Rehberi incelenerek serbestçe izlenebilir.

 

Koruyucu Mühürleri, eşya seviyesi 135 olan, "Elf" ekipmanı yanı sıra güçlü zırh ve silah geliştirme parçaları satın almak için kullanılabilir. Oyundaki en güçlü ekipmanlardan biri olan bu güçlü "Elf" ekipmanı, sadece Koruyucu Mühürleri ile elde edilebilir. Ayrıntılar için oyundaki koleksiyonlara göz atın!

 

 

Yakarış Güncellemeleri

Kılıç Sahili maceracıları! İlahlar, aranızda en sadık olanları ödüllendirmenin yeni yollarını buldu!

 

Yakarış ödülleri, her gün giriş yapan oyuncuları daha güzel ödüllendirecek ve kazara bir-iki gün kaçıranların acısını dindirecek şekilde güncellendi.  İşte Yakarışta yapılan değişikliklerin kısa bir özeti:

  • Semavi Sikkeleri, sahipleri Yakarmazsa artık yok olmuyor!
  • Her günün ilk Yakarışları daha sık gerçekleştirilebiliyor ve her gün ne kadar fazla gerçekleştirilirse Yakarışlar o kadar güçleniyor.
    • Oyuncu, ilk Yakarışın üzerinden 15 dakika geçtikten sonra yeniden yakarabiliyor. Bir sonraki yakarış için 30 dakika ve bir sonraki için biraz daha uzun bir süre beklemek zorunda kalıyor.
    • Tecrübe ve Astral Elmas ödülleri, aynı gün içindeki her Yakarışla artıyor.
    • Son kutsamadan sonra, oyuncular bir sonraki güne kadar Yakarış bildirimi almıyor.
  • Yeni bir Yakarış penceresi, günün Yakarış yolunda oyuncunun mevcut gelişimini ve her kademenin getireceği ödüllerin bir ön izlemesini gösteriyor.
    • Yakarış günü, günlük görevler sıfırlandığında sıfırlanıyor ve oyuncuların Yakarışa baştan başlamasını sağlıyor.
  • Yakarışın son kademesi, oyunculara aynı gün içinde ikinci bir Semavi Sikke kazanma şansı tanıyor!

Takva Mahzeni de hem planı hem de içeriği bakımından bir güncelleme geçirdi:

  • Büyük Parti Fişekleri, artık Mahzen'de bulunmuyor.
  • Kader Şurubu'nun fiyatı halen 3 Semavi Sikke.
  • Kutsanmış Meslek Paketi, içinde yeni Elemental kaynaklar olacak şekilde güncellendi ve fiyatı artık 5 değil 7 Semavi Sikke.
  • Senaryo Hazineleri Sandığı, artık Mahzen'de bulunmuyor.
  • Harika Artırış Kasası, üç ayrı kasaya ayrılarak oyunculara ödüllerinin Efsun, Eser veya Eser Ekipmanı odaklı olmasını seçme tercihi sunuldu.
  • Üç Kasa için artık 7 yerinde 11 Semavi Sikke gerekiyor.

Yama Notları

 

 

Sınıflar ve Denge

Genel Değişiklikler

  • Tüm karakterler, beceri ağacı ve güç değişikliklerine uyum sağlamak için mecburi bir beceri yeniden ayarı alacak.
  • Artık tüm sınıfların her yol için yeni becerilerin yanı sıra iki yeni Sınıf Özelliği ve Karşılaşma gücü var!
  • Oyuncuları iyileştiren veya hasar veren lütuflar, artık seviye 60 ile 70 arasında ölçekleniyor. Seviye 60'ta %10 etkinlik ile başlıyorlar ve seviye 70'te %100 etkinliğe ulaşıyorlar.
  • Güç Yuvaları
    • İkinci Günlük güç yuvası, seviye 10'da açılıyor (önceden 18 idi).
    • Üçüncü Karşılaşma gücü yuvası, seviye 6'da açılıyor (önceden 7 idi).
  • İstatistik Değişiklikleri
    • Zırh Aşımı: Daha zorlu içerikteki düşmanlar, yüksek kademe zindanlarda daha fazla Zırha sahip olarak Zırh Aşımı'nın genel olarak daha etkili olmasını ve etkin bir sınıra ulaşıp artık kullanılmamasındansa içerik ilerledikçe halen ihtiyaç duyulur halde kalmasını sağlayacak.
    • Tazelenme: Artık Savaşta Sağlık Tazelenmesi sağlamıyor. Artık size karşı oluşturulan iyileştirme büyülerinin etkisini artırıyor ve Savaş dışında sağlık tazelenmesi sağlıyor.
    • Yaşam Çalma: Artık tüm saldırılarda etkinleşmiyor. Yaşam Çalma, artık oyuncudaki yaşam çalma şiddeti kadar miktarı çalma amacıyla darbe savurma olasılığını artırıyor.
    • İstatistik Eğrileri: Genel bir kural olarak, seviye 70'teki yeni istatistik eğrilerinin çok daha kısıtlayıcı oldukları hissedilecek. Ancak iki ana yönden büyük oranda geliştirilen bu eğriler, içeriğin ilerleyişine daha etkili katkı yapacak. Öncelikle, biriken istatistikler bakımından daha esnekler. Yani bu istatistikleri ağır bir şekilde cezalandırılmadan, önceden olduğundan daha çok kovalayabileceksiniz. Bu eğriler tam olarak doğrusal olmasa da çoğu zaman öyle hissedilecek. İkinci olarak, bu eğriler gelecek modüllerde öngördüğümüz teçhizat gelişiminin daha derinine işleyecek şekilde tasarlandı ve bu sebeple güçlü köleleri önceden olduğundan çok daha incelikle ele alıyor. Kısacası, tüm bunlar seviye 70'te önceden alışkın olduğunuzdan daha küçük yüzdeler göreceğiniz anlamına geliyor fakat ekipmanınız doldukça asıl istatistiklerinizin halen değerli olduğunu göreceksiniz.
    • Azim: Artık size karşı olan Zırh Aşımı etkisini doğrudan azaltıyor. Taban Azim %20'ye ve Azim'in Zırh Aşımı'na karşı olan etkileri iki katına çıkarıldı.

 

Sınıf Değişiklikleri

  • Kontrol Büyücüsü
    • Çağrışım: Bu sınıf özelliği, artık tüm AoE güçlerine olması gerektiği gibi etki ediyor.
  • Sadık Ruhban
    • Güneş Parlaması: Artık hedefleri yeniden olması gerektiği gibi Deviriyor ve çoğu Kalabalık Kontrolü bağışıklığını/direncini görmezden gelmiyor.
  • Muhafız Savaşçı
    • Verilen Hasar
      • Güçlerin hasarı, herkesi kapsayacak şekilde %20 artırıldı.
      • Silah hasarı, herkesi kapsayacak şekilde artırıldı. Ortalama artış yaklaşık %50.
    • Boğa Hücumu: Bu güç, etkinleştirildiğinde artık 3 saniye boyunca %50 artırılmış hasar direnci sağlıyor.
    • Mecburi Tehlike: Bu güç, artık iki kat daha hızlı etkinleşiyor.
    • Grifonun Gazabı: Artık düzey 4'te 4. yükü olması gerektiği gibi alıyor.
    • Demir Cengaver: Bu güç, artık diğer etkilerinin yanı sıra %30 hasar direnci sağlıyor.
    • Atılım Darbesi: Bu güç, etkinleştirildiğinde artık 3 saniye boyunca %50 artırılmış hasar direnci sağlıyor.
    • Çelikten Hava Saldırısı: Şövalyenin Yiğitliği, artık Çelikten Hava Saldırısı'nın müttefikleri etkilemesine sebep olmuyor.
    • Zalim Tehdidi: Bu güç, artık diğer etkilerinin yanı sıra %20 hasar direnci sağlıyor.
  • Büyük Silahlı Savaşçı
    • Gözdağı Becerisi: Bu beceri, artık silah hasarının %25/50/75/100/125'ini veriyor (önceden güce göre belirleniyordu). Bu hasar, güçle birlikte artıyor. Gözdağı verilen hedefler, sizden artık %100/200/300/400/500 daha fazla tehdit alıyor (önceden %10/20/30/40/50 idi).
    • Nöbetçi Himayesi Becerisi: Ayrıca, tehdit oluşturmayı artık dolaylı olarak %250 artırıyor.
    • Biçen Darbe: Biçen Darbe yüklenirken sağlanan Hasar Direnci, %20'ye çıkarıldı (önceden %8 idi).
    • Biçen Darbe: Hasar, birden fazla hedef vurulduğunda artık düşmüyor. Hasar, yaklaşık %25 artırıldı.
    • Biçen Darbe: Biçen Darbe yüklenirken kazanılan Kararlılık, artık temel olarak %25 artırıldı (önceden %5 idi) ve artık düzey başına %10 elde ediliyor (önceden %5 idi).
    • Kesin Darbe: Nihai darbenin hasarı, yaklaşık %30 artırıldı.
    • Durdurulamaz: Anlık güçlerin hasarını artık azaltmıyor.
    • Silah Hasarı, yaklaşık %20 artırıldı.
    • Feci Darbe: Nihai darbenin hasarı, yaklaşık %15 artırıldı.
    • Feci Darbe: Birden fazla hedef vurulduğunda artık daha az hasar vermiyor.
  • Avcı Korucu
    • Ezici Kökler: Bu özellik, artık Zayıf Kavrayan Kök'ün hedefleri düzey başına .125s (önceden düzey başına .5 idi) afallatmasını ve Kuvvetli Kavrayan Kök'ün de hedefleri düzey başına .25s (önceden düzey başına 1s idi) afallatmasını sağlıyor. Dikenli Kökler, artık bu sınıf özelliğini olması gerektiği gibi dikkate alıyor.
    • Ormanbağı: Bu gücün etkinliği, AoE uygulamalarıyla uyumlu hale getirilmesi için %1/2/3/4/5'e düşürüldü.
  • Bela Varlok
    • Ruh Kuklası: Ruh Kuklaları, artık önemli ölçüde daha fazla hasar veriyor.
    • Gaddar Tehdit: Bu güç, artık hedefin etrafındakilere önceden verdiğinin yarısı kadar hasar sıçratıyor.
  • Kurnaz Düzenbaz
    • Bıçak Telaşı: Artık 4 kullanımdan sonra olması gerektiği gibi soğumaya geçiyor.
    • Şaşırtan İnfaz: Bu gücün tüyo notunda artık bu güç tarafından öldürülen oyuncuların canlandırılamayacağı belirtiliyor.

 

Paragon Yolu Değişiklikleri

  • Kılıç Ustası
    • Kılıç Ustası: Silah Ustasının Darbesi: Hasar yaklaşık %50 artırıldı.
    • Kılıç Ustası: Silah Ustasının Darbesi: Debuff, varsayılan olarak 6 saniye sürüyor ve düzey başına 2 saniye kazanılıyor (eskiden sırasıyla 3 ve 1 saniye idi).
    • Kılıç Ustası: Silah Ustasının Darbesi: Birden fazla hedef vurulduğunda artık daha az hasar vermiyor.
  • Fırtına Bekçisi
    • Soğuk Çelik Kasırgası: Hasar, yaklaşık %200 artırıldı.
    • Fırtına Adım Eylemi: Bu sınıf özelliği, artık bazı günlük güçlerle yanlışlıkla olması gerekenden daha fazla kez tetiklenmiyor.

 

 

İçerik ve Çevre

  • Sharandar: Sharandar senaryosunun ilk kısımlarının maliyeti, senaryoyu sonrakilerle daha uyumlu kılmak için düşürüldü.
  • Zindanlar
    • Birçok zindandaki toplam düşman sayısı, zindanın toplam temizlenme süresini azaltmak için düşürüldü.
    • Zindan Günlük Görevleri elden geçirildi! Bunları tamamlamak için artık özel içerik gerekmiyor.
  • Gauntlgrym PvP'si: 10'a 10 bir oyuncu PvP Egemenlik maçına dönüştürüldü. Harita, artık 60 ile 70 arası seviyeleri destekliyor ve oyuncuları seviye 70'e yükseltiyor. Puan toplama buffları, mancınıklar ve dev kaldırıldı.
  • Lord Neverember, artık günlük görev vermiyor.
  • Ejderhalar Kuyusu: Fraksiyon Mülkleri: Bazı oyuncuların bu görevi bırakıp yeniden almaları durumunda onu tamamlayamamaları sorunu giderildi.

 

Düşmanlar

  • Cragmire Kalesi: Traven Blackdagger ve mürettebatı, Traven'in susuzluğunu bir ömür boyu giderecek kadar büyük bir içki fıçısı buldu. Ateş bombaları kullanımı için erişim sağlamak dahil olmak üzere bunu dövüş tarzına dahil etti.
  • Gri Kurt İni: Marrowslake, kırmızı ruh kurtlarının yardımıyla kurtadam tazelenme güçlerinde ustalaştı.
  • Ejderha kuyruğu savruluşları, örneğin Bloklama'dan veya Durdurulamaz'dan gelen Kalabalık Kontrolü Bağışıklık etkilerini olması gerektiği gibi dikkate alıyor.
  • Destansı zindan düşmanlarının hasarı düşürüldü fakat Zırh Aşımı artırıldı.
  • Seviyesi seviyenizden 2'den fazla olan düşmanlarla dövüştüğünüzde zorluğun birden arttığını hissedeceksiniz. (Bu fark önceden 5 Seviye idi).
  • Örümcek Tapınağı Kraliçesi: Syndryth, zaten geniş olan büyü cephanesini güncelledi. Artık bir Drider'e dönüştüğünde çok daha büyük güçlere başvurabiliyor.
  • Seviye 60'tan sonra seviyesi sizden daha yüksek olan düşmanların zorluğu artırıldı.
  • Tuzaklar, artık Can Puanının belli bir yüzdesini hasar olarak veriyor ve bir sakatlığa yol açıyor.
  • Sosyal agresiflik, bir karşılaşmada bir düşmanı agresifleştirdiğinizde yakındaki düşmanların size saldırma olasılığını artıracak şekilde ayarlandı.

 

Foundry

  • Çağırma Portalı, Foundry'ye geri getirildi. Portalın ismi, "Thay Portalı - İmp Portalı" olarak değiştirildi. Aynı zamanda, portalın etkinliğini kaybetmeden önce sınırlı sayıda imp çağırması ve bu implerin ganimet bırakmaması sağlandı.

 

Grafik ve Performans

  • Çeşitli çökmelerle efekt ve Animasyon sistemiyle ilgili performans sorunları giderildi.
  • Efekt sistemine performans ve kararlılık güncellemeleri uygulandı.

 

Eşyalar ve Ekonomi

  • Tüm Aşırı Yük yuvası efsunları, artık hiç kullanılmadıkları takdirde 99'a kadar birikebiliyor.
  • Yoldaşlar: Yoldaşların artık ek düzeylerde açılan bir Uzman ve Usta pasif gücü var.
  • Ödül eşyaları ve müsabaka jetonları gibi para birimi eşyaları, artık 9.000'den fazla biriktirilebiliyor.
  • Yoldaş Tahkimat Kiti: Bu eşya, Eskimiş Yoldaş Tahkimat Kiti olarak yeniden adlandırıldı.
  • Sakatlık Kitleri: Bunlar, artık iksir tablasına yerleştirilebiliyor.
  • Mulhorand, Ejdersoyu, Xvim ve Bahamut'un Dişi ekipmanlarının seviye ölçeklendirmesi seviye 60'ta duruyor.
  • Parti Fişeği fiyatı, 2.500 Astral Elmas'tan 500 Astral Elmas'a düşürüldü.
  • Taşınabilir Sunaklar, artık iksir tablasına yerleştirilebiliyor ve savaş dışındaki oyunculardan canlanma hastalığını kaldırıyor.
  • İksirler: İstatistik artırıcı iksirlerin çalışma yöntemini değiştirdik. Artık aynı anda etkili olan sadece bir normal istatistik artırıcı iksire sahip olabiliyorsunuz.  Birçok istatistik iksirinin büyüklüğü de artırıldı.
  • Meslek paketlerinde, artık seviye 20 üstü meslek vazifeleri için ek kaynaklar bulunuyor.
  • PvP iyileştirme iksirleri, artık PvP dışında kullanıldıklarında bir hata mesajı veriyor.
  • Transmutasyon: Maliyetler, eşya seviyesi değişiklikleriyle uyumlu olacak şekilde gözden geçirildi. Maliyet hesabında eşya seviyesi yerine artık eşyanın kuşanılması için gereken minimum seviye kullanılıyor. Maliyetler de değiştirildi; seviye 70 eşyaların transmutasyonu için 50.000 Astral Elmas gerekiyor.

 

Kullanıcı Arayüzü

  •  
  • Kahramanca Karşılaşma düşmanlarının sağlık barı kesimi, artık sıradan düşmanlardan ayırt edilebilmeleri için daha büyük.
  • Eşya Seviyesi, artık tüm ekipmanların, eserlerin ve efsunların üzerinde görülen yeni bir sayı. Zindan kuyruğu ve diğer koşulları sağlama amacıyla Teçhizat Skoru'nun yerine getirildi.
  •  
  • PvP'de iken oturumu kapatmak, bağlantıyı kesmek veya karakter değişikliği yapmak, artık karakterinizin kısa bir süre daha oyunda kalmasına sebep oluyor.
  • Seviye ölçeklendirme içeriği, artık karakterinizin seviyesini belirlenen miktara aşağı veya yukarı yönlü hareketle sık sık "geliştiriyor". Karakterinizin HUD üzerindeki seviyesi, o anki Geliştirilmiş seviyenizi yansıtır.
  • AOE güçleriyle nişan almak, artık mevcutsa halihazırdaki hedefinizin ayağını merkez olarak alıyor.

 

nw-news, nw-launcher, nw-patch-notes, module-6,

Les plus récentes Voir plus

Quelque chose de mystéri-œufs se trame à Neverwinter : Georges le Gallimancien a été maudit.
Lire la suite
Donnez un coup de fouet à votre progression dans cette campagne !
Lire la suite
Vous cherchez un nouveau compagnon pour partir à l'aventure ?
Lire la suite

hover media query supported