Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Neverwinter: Elemental Evil Hakkında Önemli Duyuru

Par Vickedcax | ven. 13 mars 2015 06:00:00 PDT

 

Neverwinter: Elemental Evil modülünü Ocak ayında duyurduğumuzda, ekibimiz topluluğumuza Neverwinter'ın gelmiş geçmiş en kapsamlı güncellemesini hediye edecek olmaktan gerçekten büyük bir sevinç duyuyordu. Seviye üst sınır artışı ve yeni Ant İçmiş Paladin sınıfı dahil olmak üzere neredeyse tüm oyun içi sistemleri baştan düzenleme çabamız, tahminimizden biraz uzun sürdü.

Neverwinter ekibimiz, verdiğimiz üstün kalite güncellemesi sözünü tutmakta kararlı. Sözümüzün arkasında durabilmek için, Neverwinter: Elemental Evil deneyiminin ince ayarını tamamlamak adına birkaç haftaya daha ihtiyacımız olacak. Bunun neticesinde, Neverwinter: Elemental Evil modülünün yayın tarihini 7 Nisan'a erteleme kararı aldık.

Neverwinter: Elemental Evil deneyiminin sadece bizi değil sizi de tam anlamıyla tatmin edebilmesi için ihtiyaç duyduğumuz bu ek süre boyunca göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız. Ekibimizin, oyunumuza Nisan ayında katılacak yeni hikayelerden, bölgelerden, mahluk gruplarından ve daha bir dizi değişiklikten büyük heyecan duyduğundan emin olabilirsiniz. Bir gözünüz, Neverwinter: Elemental Evil hakkındaki ek ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğimiz blog'umuzda ve sosyal ağlarda olsun.

nw-news, nw-launcher, elemental-evil, module-6,

Les plus récentes Voir plus

Obtenez un tout nouveau et redoutable compagnon, entre autres récompenses, dans le passe de combat des voyages sidéraux !
Lire la suite
Accélérez la progression de votre Forteresse !
Lire la suite
Les brumes semblent vouloir aider les aventuriers à progresser dans la campagne de Ravenloft !
Lire la suite

hover media query supported