You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Hafta Ortası İki Kat İşleme Puanı

By Andarielitta | Mon 18 May 2015 10:00:00 AM PDT

Neverwinter Xbox One'ın yakaladığı başarının devam eden kutlamaları kapsamında, iki kat XP hafta sonumuzun hemen ardından bir hafta ortası iki kat işleme puanı etkinliği düzenliyoruz! Siz olmasaydınız bunların hiçbirini başaramazdık. Umarız, bunu minnettarlığımızın bir göstergesi olarak kabul edersiniz. Gelen yorumlara bakılırsa, bu tam da istediğiniz şey.

 

Hafta Ortası İki Kat İşleme Puanı Başlangıcı: 18 Mayıs Pazartesi TSİ 20.00

Hafta Ortası İki Kat İşleme Puanı Bitişi: 21 Mayıs Perşembe TSİ 20.00

 

Harekete geçin ve ne zamandır sakladığınız işleme eşyalarını çıkarıp teçhizatınızı ve eserlerinizi işleyerek hep hayal ettiğiniz o mükemmel şekle kavuşun.

Bu etkinliğin hemen ardından, Tymora'nın Hediyesi'ni başlatıyoruz! Daha fazla bilgiyi çok yakında yayınlayacağız fakat şimdilik işleme sizi bekliyor!

 

Aksiyon dolu Dungeons & Dragons MMORPG'si Neverwinter'a kaydolmak için buraya tıklayın. Neverwinter'ın en güzel tarafı ücretsiz oynanabilmesi! İçinde benzersiz yoldaşların, bineklerin, takviyelerin ve ayrıcalıklı avantajların bulunduğu Neverwinter eşya paketlerini satın alarak oyuna diğerlerinden bir adım önde başlayın!

 

 

nw-xbox,

Most Recent More

Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more
Looking for extra inventory space?
Read more
Looking to advance in multiple campaigns?
Read more

hover media query supported