You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Neverwinter: Strongholds 2015 Yazında Karşınızda

By Andarielitta | Thu 21 May 2015 09:00:00 AM PDT

Lonca tabanlı PvP sistemini ve mevcut olan en büyük oyun içi haritaları getirecek yedinci oyun güncellemesi Neverwinter: Strongholds'u duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Loncalar, oyuna dahil edildikleri günden beri Neverwinter'da bir kilometre taşı olmuş, oyuncuların tek bir isim altında toplanarak aynı görüşe sahip maceracılarla sosyalleşmesini ve birbirlerinin yardımına koşabilmesini sağlamıştır. Loncanızın tüm üyelerini barındırma veya çökerek altında onları ezme görevini heybetli bir kalenin surlarından daha iyi hiçbir şey göremezdi.

Dungeons & Dragons ilminin ilk safhalarını hatırlatan Neverwinter: Strongholds, loncalara güç kazandırarak bir kale ve etrafındaki yabani doğa arazisi üzerinde hak iddia etmelerine imkan sağlıyor. Topraklar temizlendikçe loncalar kalelerinin içinde ve etrafında kışla gibi binalardan ve kaleyi korumakla görevli silahlı birliklerden yararlanarak savunmalar inşa edecek. Kale emniyet altına alındıktan sonra loncalar topraklarının kontrolünü ellerinde tutabilmek için hem doğa ve çevreyle hem de diğer oyuncularla savaşmak zorunda kalacak.

Bu yepyeni modül hakkında önümüzdeki haftalarda kalelerin daha ayrıntılı bir incelemesi ve kaleler dışındaki diğer içerikle ilgili daha fazla bilgi vereceğiz.

Gözünüzü haberler sayfamızdan, Twitter'dan ve Facebook'tan ayırmayın, lonca arkadaşlarınızdan da aynısını yapmalarını isteyin.

 

nw-launcher, nw-news, neverwinter, nw-strongholds, module-7,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported