You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss
Arc News

Tyranny of Dragons Senaryo Rehberi – Birinci Bölüm

By Andarielitta
Thu 28 May 2015 10:00:00 AM PDT

Neverwinter maceracıları, Koruyucu'nun Yerleşimi'nde barışın hüküm sürmesini sağlamak için farklı macera bölgelerindeki karışıklıkları çözmeye çalışır. Ancak diğer tarafta da oyuncuların keşfetmeyi tercih edebileceği, kendi kapsamlı hikaye dizgisine sahip senaryolar vardır. Bu yazı dizisinde senaryo sisteminden, Tyranny of Dragons senaryo vazifelerinden ve bunları tamamlayarak elde edilebilecek ödüllerden bahsedeceğiz.

Oyuncular, Tyranny of Dragons senaryosunda henüz ortaya çıkmamış büyük bir emel uğruna kendi akıllarını bile feda etmeye dünden hazır olan Ejderha Tarikatı fanatikleriyle birbirlerine ölüm bakışları atar.

"Menü" düğmesine basıp "Görevler" menüsüne gittikten sonra "Senaryolar" tercihini seçtiğinizde, senaryo haritasını görüntüleyebilir ve genel senaryo tamamlamanızın durumunu inceleyebilirsiniz. İlerleyebilmek için birbirini izleyen vazifeleri tamamlayarak daha iyi ödüllerin ve daha fazla içeriğin kilidini açmalısınız.

Tyranny of Dragons senaryosundaki ilk işiniz, seviye 26'ya ulaşarak senaryonun kilidini açtıktan sonra Koruyucu'nun Yerleşimi'ne gidip Harper Boward ile konuşmak ve kendisinden "Krizdeki Tarikat" görevini almaktır. Harper Boward'ı Ödül Teslim Elemanı'nın solunda bulabilirsiniz.

Bu yol, sizi Neverdeath Mezarlığı'ndaki Harper Windle'a götürür. Harper Windle ile konuştuktan sonra senaryo penceresindeki ilk vazife olan "Harperlara Yardım Et"in kilidini açmak için "Tarikat Topluluğu" görevini alıp tamamlamalısınız. "Harperlara Yardım Et" vazifesini tamamlamak için üç Ejderha İstifi Sikkesi'ne ve iki Tarikat Sırrı'na ihtiyacınız olacak. Bunları da Harper Windle'dan alacağınız görevlerle elde edebilirsiniz. "Masal Anlatan Ölüler" ve kudretli yeşil ejderha "Charthraxis"a meydan okuyup ödül olarak bir Tarikat Sırrı ve beş Ejderha İstifi Sikkesi alacağınız görev bunlardan bazıları.

Yeteri kadar topladıktan sonra vazifeye başlayarak 20 saat içinde tamamlanmasını bekleyin. Sonra yeniden doğru eşyaları toplamanız gereken bir görev dizisi daha tamamlamanız gerekecek. "Harperlara Yardım Et" görevini her tamamladığınızda, Düzey 3 bir Drakonik Efsun kazanacaksınız. Vazifeyi üçüncü ve son kez tamamladığınızda, bir sonraki vazifenin kilidini açmak için gereken görevleri almanın yanı sıra Harperların Pelerini sahibi olacaksınız.

Yol boyunca mutlaka çok ender rastlanan eşyalarla ve çokça senaryo parasıyla karşılaşacaksınız. Peki bu fazlalık Ejderha İstifi Sikkeleriyle ne yapabilirsiniz? Öncelikle, Harper Boward'ın yanındaki Feldon Strongbeard'a uğrayıp bütün Neverwinter'da bulunabilecek en nadide teçhizatlara bakarak günün birinde onlara kavuşacağınızı hayal edebilirsiniz.

Bu arada, Charthraxis'i istediğiniz kadar öldürüp ejderhadan düşen ve aralarında ejderha temalı teçhizatın da olduğu faydalı ödüllerden yararlanabilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda Zırheldiven Tarikatı'nı ve Lütufları ele alacağız!

nw-xbox

hover media query supported