Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Geliştirici Blog'u: Döner Tümsek ve Ateşten Çukur

Von Xeltey | Mi 11 Feb 2015 10:00:00 PST

Selam maceracılar,

Gördüğünüz gibi, Elemental Kötülük Tarikatı emellerine ulaşmak için Blackdagger Harabeleri'nin ve Helm'in Barınağı'nın şeklini değiştirdi fakat bununla yetinmeyip Kılıç Sahili'nin diğer bölgelerine doğru ilerliyor! İçerik tasarımcılarımız Randy Mosiondz ve Phil Speers, Elemental Kötülük Tarikatları'nı ve hain niyetlerini daha yakından tanıyabilmemiz için bugün bizimle bazı bilgiler paylaştı! Geçen sefer toprak ve su elementlerine bakmıştık, şimdi sırada ateş ve hava var!

Ateşten Çukur

                Kayıp Cüce şehri Gauntlgrym'in, ilk bakışta Elemental Evil hikayemizin Ateş kısmını sahneye koymak için biraz tuhaf bir seçim olduğu düşünülebilir ancak buranın geçmişine indikçe ne kadar isabetli olduğu ortaya çıkar. Kendinize şunu soruyor olabilirsiniz: "Gauntlgrym mi? Şu PvP alanı mı?" Hem evet hem de hayır. Mevcut Gauntlgrym haritalarından birini alarak tam bir PVE seviye kazanma alanına dönüştürüp havasını tamamıyla değiştirmeye karar verdik. Bunu yaparken de bir sürü yeni hikaye, görev, düşman türettiğimizi gördük ve sonuçta ortaya tümüyle yeni bir deneyim hissiyatı çıktı!

                Gauntlgrym yeniden keşfedildiğinde, Delzoun Cüceleri torunları bu efsane şehri yeniden inşa edip zenginliklerine konmak için yorulmadan çalıştı. Ancak bu yeniden inşa işinin fazlasıyla zahmetli olduğunun farkına varmaları uzun sürmedi ve gönülsüzce de olsa dış yardım aramaya başladılar. Ve sonunda, kendilerine inşaat çalışmalarını Cücelerin elinden gelenin birkaç katına çıkarmayı vadeden ucuz ama becerikli ve büyükçe bir zanaatkar ekibini işe aldılar. Zanaatkarlar, işleri için bir operasyon üssü olarak çukurun üzerinde yükselen devasa kuleler inşa ettiler. Sonra Cücelerin Gauntlgrym'in en derinlerindeki Ateşten Çukur denilen yerde yaşayan eski ve tutsak ateş primordiyalı Maegera'nın gücünden faydalanmak için başvurduğu Dev Ocak'ın inşasına başladılar. Ocağın inşası tamamlanır tamamlanmaz, Ebedi Alev Tarikatı belirdi ve zanaatkarlar canlarını kurtarmak için tüydüler.

                Saldırıdan hemen haberdar olan Lordlar İttifakı, müttefiklerini ve Gauntlgrym'deki çıkarlarını korumak için birlikler gönderdi. Karşı karşıya oldukları tarikat gücünün boyutunu anlamaları uzun sürmedi. Ateş Devleri, Ateş Arkonları, Alev Saçıcılar ve Mağma Vahşileri, tarikatla ve bir takım yeni tehditlerle birleştiler: Tarikatın ölüm saçan binekler olarak eğittiği, iki ayaklı sürüngen canavarlar olan Ateş Arşınlayıcılar. Durum yeterince tehlikeli değilmiş gibi, bir de düşman Duergar akını başladı: Civar mağaralarda yaşayan kötü niyetli gri Cüceler. Lordlar İttifakı, yetenekli maceracılara hemen koşarak savaş güçleriyle destek olmaları çağrısı yaptı. Bu cesur yürekler, Lordlar İttifakı'nın ve tahmin edilmesi zor diğer bazı müttefiklerin safında bu yeni tehditleri bertaraf etmek için çarpışacaklar. Bu gözü pek maceracılar, bütün dünya ateşten bir yıkıma sürüklenmeden Ebedi Alev Tarikatı'nın ve elçi önderleri, baştan çıkarıcı Vanifer'ın planlarını gerçekleştirmesine engel olabilecek mi?

  • Phil Speers, Neverwinter İçerik Tasarımcısı

Sırada, bize bol rüzgar alan savaş meydanı Döner Tümsek hakkında bazı bilgiler vermek için bekleyen İçerik Baş Tasarımcısı Randy Mosiondz var!

Döner Tümsek

Döner Tümsek, Elemental Evil Macera Bölgeleri içinde oyuncuların en son deneyim edeceği yer ancak bu onu diğerlerinden önemsiz kılmıyor! İnleyen Nefret Tarikatı, bulut devlerinin Nimbus ailesinden aldığı yardımla birlikte Neverwinter Ormanı üzerinde bir dizi yüzer adadan oluşan etkileyici bir kale inşa etti.  Burada yeni işe aldıkları çaylakları eğitiyorlar, müttefikler topluyorlar ve Kılıç Sahili boyunca bihaber şekilde dolaşan hedeflerin üzerine atacakları fırtınayla doldurulmuş ölümcül küreleri hazırlıyorlar.

Neyse ki, bir Shaundakul ruhbanının ve bir arakokra sürüsünün yardımını alan Harper büyücüleri, kendilerini oraya götürecek sihirli bir portalı ortaya çıkarmayı başardılar. Burayı zorlayarak gökyüzünde asılı duran bu toprakların en alt kademesinde bir merkez kampı kurdular. Ancak daha yukarıdaki adalara ulaşıp İnleyen Nefret Tarikatı'nın Hava Elçisi Aerisi Kalinoth'un felaket tasarılarını hayata geçirmesine engel olabilmek için kahramanların yardımına muhtaçlar.

Kahramanlar, İnleyen Nefret Müritlerinin yanı sıra onların müttefikleriyle de dövüşmek zorunda: Ölümcül balta gagalar, puhuayılar, kargaya benzeyen sinsi Kenkular, Elemental Hava Düzlemi'nden gelen çevik Hava Arkonları ve hem gururlu hem de güçlü bulut devleri. Hava Tarikatı Kışlası'na baskınlar düzenleyin, slaad dolu Uluyan Ağız'ın merkezine seyahat edin ve kudretli bulut devleriyle çarpışmak için Nimbus Kulesi'ne çıkın! Kılıç Sahili'ni Elemental Kötülük Tarikatı'nın elinden ancak siz kurtarabilirsiniz!

  • Randy Mosiondz, Neverwinter İçerik Baş Tasarımcısı

 

neverwinter, elemental-evil, nw-news, nw-launcher,

Neueste Beiträge Mehr

Etwas Huhnheimliches ist geschehen – Earl der Huhnomant wurde verflucht!
Weiterlesen
Wollt ihr in Storm King’s Thunder schneller vorankommen?
Weiterlesen
Sucht ihr nach einem neuen Gefährten für eure Abenteuer?
Weiterlesen

hover media query supported