Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden
Arc-Neuigkeiten

Modül 4: Tyranny of Dragons Oyunda!

Von Vickedcax
Do 14 Aug 2014 10:30:00 PDT

 

Sabırsızlıkla beklediğiniz an geldi; Modül 4 Tyranny of Dragons yayında! Neverwinter'ın dördüncü ücretsiz içerik güncellemesi Tyranny of Dragons, gelmiş geçmiş en geniş güncellemelerden biri. Modül 4, size Bela Varlok sınıfını, yeni kahramanca karşılaşmaları, yeni bir zindanı ve çarpışmayı ve yepyeni Ejdersoyu ırkını getiriyor.

 

Oyuncular, bugünden itibaren Bela Varlok sınıfını oynamaya başlayabilir. Bu yeni sınıfın odak noktası olan menzilli hasar ve lanet mekanikleri, ona gruplar için harika bir destek rolü kazandırıyor. Dahası, Bela Varlok, Ejderha Tarikatı'nın istila ettiği topraklarda çarpışan takım oyuncularına da benzersiz seçenekler sağlayarak Dungeons & Dragons ilminden birçok ejderhanın dahil olduğu yeni kahramanca karşılaşmaların önünü açıyor.

 

Geliştirme ekibi, Wizards of the Coast ile sıkı bir işbirliği içinde çalışarak oyuncuların Neverwinter deneyiminin Dungeons & Dragons ilmine uygun olarak şekillenmesini sağladı. Bu, en başından beri iddialı bir hedefti fakat oyuncuların beğenisine yeni bir ırk, yeni bir sınıf ve savaşılacak daha fazla ejderha sunarak onlara unutamayacakları destansı anlar yaşatmak, bizi heyecanlandırıyor.

 

Tyranny of Dragons:

 

 

Hemen giriş yaparak Bela Varlok ile yeni bir maceraya merhaba deyin veya Tyranny of Dragons senaryosundaki sayısız ejderhaya meydan okuyun. Modül 4 hakkında daha fazla bilgi mi edinmek istiyorsunuz? Önceki tüm yayınlarımız içi buraya göz atın.

 

Hemen giriş yaparak Bela Varlok ile yeni bir maceraya merhaba deyin veya Tyranny of Dragons senaryosundaki sayısız ejderhaya meydan okuyun. Modül 4 hakkında daha fazla bilgi mi edinmek istiyorsunuz? Önceki tüm yayınlarımız içi buraya göz atın.

 

Tyranny of Dragons'da sizi heyecanlandıran ne? Bizimle Facebook'ta veya #NWTyrannyofDragons konu etiketini kullanarak Twitter sayfamızda paylaşın ve çok özel eşyalar kazanma şansını yakalayın!

 

Dungeons & Dragons MMORPG Neverwinter’a kayıt olmak için buraya tıklayın. Neverwinter’ın en iyi özelliği: Oynaması ücretsiz olması! Hemen Neverwinter Paketi alarak, Kuzey’in Kahramanı olun!

 

 

Oyunla ilgili daha fazla bilgi, ekran görüntüleri ve videolar için Neverwinter Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın! Ayrıca Twitter sayfamızı takip edebilir ve youtube videolarına göz atabilirsiniz.

nw-news, nw-launcher, module-4

hover media query supported