Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden
Arc-Neuigkeiten

Arc Menü Değişikliği

Von Vickedcax
Fr 20 Jun 2014 06:27:26 PDT

 

Merhabalar!

Sizleri bugün Arc’a gelen heyecan verici yeni ve kolaylık sağlayıcı değişikliklerle ilgili bilgilendirmek istedik. Bu değişikliklerin sebebi Arc’ı daha kullanıma uygun ve kolay sağlamaktır. Bunuda Kod Bozdurma, Müşteri Destek v.s. gibi özellikleri daha dostçul bir bölgeye ekleyerek yapıyoruz. Güncelleme yayınlandığında, bu özelliklere Arc arayüzünün sol üst köşesinde er alan Arc Logosu’ndan ulaşabilir duruma geleceksiniz.

Tek yapmanız gereken bu logonun üzerine tıklamak olacaktır. Açılır kısayol menüsünden karşınıza gelen özellikler ise; tamamen eskisi gibi fonksiyon gösterecektir.

Arc Logo’su Neler İçerecektir

Kod Bozdur – Buradan elinizde bulunan kodları bozdurabilirsiniz

Mevcut bir oyun ekle – Araştırma penceresini kullanarak bilgisayarınızda bulunan .EXE uzantılı oyunları eklemenize olanak sağlar.

Destek – Arc destek sayfasını tarayıcınızda açar

Hesap Yönet – Arc içerisinde Hesabım bölümünü açar

Ayarlar – Ayarlar panelini açar

Oturumu Kapat – Oturumu kapatım giriş ekranına geçiş yapar.

Çıkış – Arc uygulamasını tamamen kapatır

 

 

 

Kod Bozdurma

Kod bozdurma daha önce çalıştığı gibi çalışacaktır. Aradaki tek fark Kod bozdurma kısmına gidebilmek için Arc Logo’sunun üzerine tıklamanız gerektiğidir. Bu bölüme geldiğinizde kodunuzu girerek işleme alabilirsiniz.

Her zamanki gibi geri dönüşlerinizi duymaktan mutluluk duyarız. feedback@arcgames.com

Sosyal Medya kanallarımızda yeniliklerimizi takip etmeyi unutmayın.

Twitter

Facebook

dev-blog

hover media query supported