Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

İki katı herşey ve indirim

Автор: Vickedcax | Пт 24 апр 2015 10:00:00

 

 

Selam Maceracılar!

Dün, bu sabahtan itibaren bir İki Kat XP hafta sonu etkinliği başlatacağımız haberini duymuşsunuzdur. Ancak topluluğumuzun oyun hakkındaki kesintisiz desteğine ve geri bildirimine biraz olsun teşekkür edebilmek adına, bu hafta sonunu oyuncular için daha yararlı hale getirmeye karar verdik. 24 Nisan'dan itibaren, İki Kat XP, İki Kat Astral Elmas, İki Kat İşleme ve İki Kat Cevher uygulamasını başlatıyoruz! İster ikincil karakterlerinize seviye kazandırmaya isterseniz Müzayede Evi'ndeki eşyalar için Astral Elmas toplamaya çalışıyor olun, bu hafta sonu Neverwinter Xbox One oynamak için harika bir zaman.

Henüz yapmadıysanız Neverwinter'ı Xbox.com adresinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İşte etkinliğin detayları:

 

  • Başlangıç Zamanı: 24 Nisan 2015 Cuma TSİ 20.00
  • Bitiş Zamanı: 27 Nisan 2015 Pazartesi TSİ 20.00

 

Tüm iki kat etkinliklerine ilaveten, ekibimiz aşağıdaki eşyalarda indirime gitmeye karar verdi:

 

  • Karakter Yuvaları - %90 indirimle: Neverwinter'ın görkemi için çalışacak daha fazla maceracıyı desteklemek için fazladan iki karakter yuvası sağlar!
  • Paylaşılan Banka Yuvaları (8) - %20 indirimle: Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Bolpara Bankası'nda mevcut olan hesabın paylaşılan bankasına 8 ek yuva ekler.
  • Aktif Yoldaş Yuvası - %20 indirimle: Aktif yoldaş yuvasının erken açılmasını sağlar. Aktif yuvalar, yoldaşların aktif yuva bonusu alması ve tepeden tırnağa eşya kuşanması için daha geniş alan sağlar.
  • Ejdersoyu Irk Yenileme Paketi - %20 indirimle: Bu paket, Karakter Oluşturma penceresinde Ejdersoyu ırkını açar ve ayrıca bir Irk Yenileme imkanı verir. (Dikkat: Irk Yenileme Jetonu, halen gelecek bir güncellemeyle düzelteceğimiz, bilinen bir sorundur.)
  • Başıboş Yoldaş Yuvaları - %20 indirimle: Fazladan 8 başıboş yoldaş yuvası verir. Aynı anda daha fazla başıboş yoldaş bulundurmanızı sağlar.
  • Bolpara Bankası Yuvaları (16) - %20 indirimle: Mevcut karakterin Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Bolpara Bankası'nda bulunan hesabına fazladan 16 yuva ekler.
  • Yeniden Adlandırma Jetonu - %20 indirimle: Aldatıcı Yazı büyüsünü kullanarak Koruyucu'nun Yerleşimi kayıtlarını değiştirir ve bir seferliğine karakterinizi Yeniden Adlandırma kabiliyeti sağlar.
  • Yeniden Eğitim Jetonu - %20 indirimle: Seviye atlama sürecinde ve senaryolarda karakteriniz için seçtiğiniz Becerileri, Kabiliyet Puanlarını, Güçleri ve Lütufları bir seferliğine tekrar seçme imkanı verir.
  • Görünüm Değiştirme Jetonu - %20 indirimle: Neverwinter'ın Değişim Büyücüsü Leydi Jyllian'ı ziyaret ederek Görünüm Değiştirme büyüsü ile karakterinizin görünümünü bir seferliğine tekrar tamamen özelleştirme imkanı sağlar.

 

Zindanları keşfe çıkmak için başka maceracılar mı arıyorsunuz? Forumlarımıza uğrayarak oyun hakkındaki tartışmalara katılabilir ve grup kurarak Ejderhalara meydan okuyabilirsiniz.

Hafta sonu promosyonlarının tadını çıkarın!

nw-xbox,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported