Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Tyranny of Dragons Özellikleri

Автор: Vickedcax | Вт 31 мар 2015 10:00:00

Neverwinter dünya çapındaki Xbox One'lara doğru hızla koşarken, her yerdeki maceracılar sürükleyici hikayenin ve ejderhalarla dolu Tyranny of Dragons içeriğinin tadını çıkarabilecek!

Kılıç Sahili'nde geçen Tyranny of Dragons hikayesinde, Ejderha Tarikatı'nın düzenbaz bir fraksiyonu, Şeytani Ejderhalar Kraliçesi Tiamat'ı özgürlüğüne kavuşturmak için çaresizce çırpınıyor. Bu, kraliçenin Neverwinter'ın ve bütün Toril'in üzerine çökmesi demek. Kılıç Sahili civarında bunu gören beş farklı fraksiyon, farklılıklarını bir kenara bırakarak Tarikat'a karşı diyarları savunmak için el ele verdi.

Ancak, Tarikat kolay kolay pes edeceğe benzemiyor...

Drakonik müttefiklerini yardıma çağıran Tarikat, Kılıç Sahili boyunca yer alan önemli noktaların kontrolünü ele geçirmeyi başardı. Maceracılar, Tarikat'ın varlığına karşı gelmek ve onlarla işbirliği yapan ejderhaları yenmek için tüm Kılıç Sahili Fraksiyonlarından çağrı alacak. Bu ejderhalarla Kahramanca Karşılaşmalarda yüzleşecek olan maceracılar, düşmanlarla grup oluşturma gereği olmadan kalabalıklar halinde başa çıkabilecek. Maceracılar, aynı zamanda Tuern Kıyıları çarpışmasına katılabilecek ve burada rastgele düşman gruplarıyla karşı karşıya kalacak. Tyranny of Dragons hikayesi, en yüksek noktasına Tuern Adası'ndaki ölümcül kırmızı ejderha Lostmauth'a karşı verilen destansı bir savaşta ulaşıyor.

Tyranny of Dragons ile birlikte güçlü eser teçhizatı da geliyor. Bu teçhizat, işlenmeye devam ettiği müddetçe karakterinizle birlikte seviye kazanır.

Tyranny of Dragons'da oynanabilir sınıfların arasına Bela Varlok da katılıyor. Bela Varloklar, cehennemden gelen güçlerini pompalamak için Karanlık Efendilerle pazarlıklara girişen büyücülerdir. Uzmanlık alanları, düşmanları tekinsizlik güçleriyle kırıp geçirmek ve yok etmektir. Neverwinter dünyasında bunun anlamı, belli düşmanlar üzerine yoğunlaşan ve hedefine yok edici darbeler savurmak için Lanetlerini kullanan güçlü bir hasar vericidir. Neverwinter Varlokları, Şeytani Ahitlerin düşmanlarının üzerine şeytanların ve Dokuz Cehennem'in güçlerini yönlendiren, arkalarında kavrulmuş bir dünya bırakan birer üyesidir.

Hepinizi Ejderha Tarikatı'na karşı savaşırken, kaderinizi büyü ve çeliğe yazarken görmek istiyoruz. Neverwinter'da görüşmek üzere!

 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

 

nw-xbox,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported