Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Neverwinter Xbox One Yayınlandı

Автор: Fero | Вт 31 мар 2015 10:00:00

Neverwinter'ın Kuzey Amerika, Avrupa ve Güney Amerika'daki 33 bölgede Xbox One'da yayına girdiğini duyurmaktan mutluluk duyarız. Geçen sene Çin'de yayınlandıktan sonra, ekibimiz Xbox One'daki ilk MMORPG'lerden birini ücretsiz sunmak için ilk yayınımızdan beri durmadan çalışıyordu. Oyunu ücretsiz indirmek için Xbox ürün sayfamızı ziyaret edin.

Ayrıca, yayın tarihinden itibaren üç gün boyunca tüm Xbox One sahiplerinin oyunu ücretsiz oynayabileceğini duyurmak istiyoruz. 2 Nisan Perşembe günü, Neverwinter'ı oynayabilmek için Xbox Live Gold Üyeliği gerekecek.

Maceracılar, bu yayınla birlikte Unutulmuş Diyarlar'ın canlı dünyasına dalabilir, Icespire Doruğu ve Korsanların Gökhisarı gibi ilgi çekici ortamları keşfedebilir ve klasik Dungeons & Dragons yaratıklarıyla tanışabilir. Ücretsiz indirilebilen sürümde, maceracılar aynı zamanda Bela Varlok gibi Tyranny of Dragons genişletmesiyle gelen tüm sınıflara ve tüm oyun içi içeriğe erişebilecek.

Ekibimiz, oyunun hem sizin hem bizim beklentilerimizi karşılaması için yayından sonra da var gücüyle çalışmaya devam edecek. Önceki modüllerimiz dahil olmak üzere ilave içerik getirecek ve bunları oyuncularımıza Xbox One'da tamamen ücretsiz sunacağız.

Her zaman olduğu gibi, oyun hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Topluluğumuzdan gelecek geri bildirimler için gözümüz Twitch, Twitter, forumlar ve diğer yerlerde olacak. İyi maceralar!

 

nw-xbox,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported