Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Haftanın İndirimleri

Автор: Vickedcax | Чт 02 апр 2015 10:00:00

 

Selam maceracılar! Sizlere her hafta Zen Pazarı'nda en çok rağbet gören eşyaları büyük indirimlerle satın almanızı sağlayacak haftalık promosyonlar duyuracağız. Hangi yeni eşyaların promosyon kapsamında olduğunu görmek için her hafta uğramayı ihmal etmeyin. Çünkü aralarında en sevdiğiniz binekler, yoldaşlar, boyalar veya diğer özel eşyalar olabilir!

Unutmayın, oyundayken istediğiniz zaman "Y" tuşuna basarak Zen Pazarı'nı açabilir ve indirimdeki tüm eşyaları görebilirsiniz.

İşte bu haftanın sadece bir hafta sürecek olan ve tam %30 indirime varan promosyon eşyaları:

*PROMOSYON* - Alacakaranlık Tekboynuzu - %30 indirimle

Alacakaranlık Tekboynuzu burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın, soldaki "Binekler" sekmesine tıklayın ve "Özel" seçeneğini seçin.

Bu haşmetli Alacakaranlık Tekboynuzları'ndan birinin doğuşu, Fey'de hayırlı bir alamet olarak kabul edilir. Bu yaratıklardan birini ehlileştirmeyi başaran sürücünün Tanrı'nın lütfuna haiz olduğuna kesin gözüyle bakılır. Hareket hızını %110 artırır.

*PROMOSYON* - Demirci - %25 indirimle

Demirci burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın, soldaki "Yoldaşlar" sekmesine tıklayın ve "Uşaklar" seçeneğini seçin.

Demirci Neverwinter yurttaşlarını savunmak için demir ve çelik dövmeyi bir kenara bıraktı

Mavi kalitede bir yoldaş olan Demirci, maksimum düzey olarak 25 seviyesinde ve arasından seçebileceğiniz 3 ciltle birlikte geliyor. Bu yoldaş, bonus bir Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı'nı da beraberinde getirir. Demirci'de alınan hasarın %10'unu %15 olasılıkla yansıtma şansı etkin bonusu bulunur. Aynı hedef 4 kez isabet alırsa alınan hasarın 3 katını yansıtır. Demirci'nin başlangıçta Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı özelliklerinde puanı bulunur.

*PROMOSYON* - Geniş Depolama Çantası - %25 indirimle

Geniş Depolama Çantası burada: Oyunda iken "Y" tuşuna basın, "Çantalar" sekmesine tıklayın ve "Hepsi" seçeneğini seçin.

İçi daha geniş olan bir çanta. İçine neredeyse toplam 2 metre küp hacim kaplayan eşyaları sığdırabilirsiniz. 24 envanter yuvası ekler.

nw-news, nw-launcher, nw-sales,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported