Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

Silah Altına Çağrı: Tapınağı Koruma

Автор: Vickedcax | Чт 26 фев 2015 10:01:00

 

Abanoz Bayırları'nın Höyük Lordları, Kelemvor Tapınağı'nda terör estirmek için bir kez daha başkaldırdı! Yeni uyanan bu garabetler, tek amaçları Yazgırehberlerini öldürmek olan çürümüş bir ordu oluşturdu. Neverwinter yurttaşları, birbirlerine kenetlenerek yaşayan ölü sürüsünü ve ona komuta eden Höyük Lordlarını püskürtmek zorunda!

 

SAÇ Tapınağı Savun Müsabakası Başlangıcı: 26 Şubat 2015 TSİ 20.00

SAÇ Tapınağı Savun Müsabakası Bitişi: 2 Mart 2015 TSİ 20.00

 

Seviye 6 ile 60 arası maceracılar, Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Yazgırehberi Soulheath'i bularak ondan Abanoz Bayırlarındaki Yazgırehberlerine nasıl yardım edebilecekleri konusunda daha fazla bilgi almalı. Yaşayan ölü askerleri selini def etmenin karşılığında, maceracıları şu hazineler bekliyor olacak:

Moonshae Druid Yoldaşı: Bu minyon druid, küçük cüssesini doğanın güçlerini isteği doğrultusunda kullanabilme kabiliyetiyle telafi eder. Kökeni Moonshae Adalarına dayanan bu yoldaş, egzotik yerlere ve buralar ziyaret edildiğinde bazen karşı karşıya kalınan tehlikelere hiç yabancı değildir. Moonshae Druid'e Zen Pazarı'ndan alacağınız Moonshae Druid Yoldaşı Paketi'nin içinde sahip olabilirsiniz! Pakette sizi Moonshae Druid'in destansı versiyonu, 3 adet Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı, 12 adet Yoldaş Tecrübe Kodeksi ve bu yoldaşa özel tasarlanmış 2 yüzük ve 1 kemer bekliyor olacak. Bu pakete sadece Silah Altına Çağrı süresince erişebileceğinizden sakın geç kalmayın!

 

Ölümçanı Silahı Dönüştürme Eşyaları: Bu sinsi görünümlü aletler, aslında çok asil bir göreve hizmet eder: yaşayan ölüleri öldürmek. Kelemvor'daki Yazgırehberleri tarafından sıklıkla kullanılan bu silahlar, yaşayan ölüleri ebedi istirahatlarına göndermek için tam da gereken şeydir.

 

Yazgırehberi Boya Paketi: Ölüm ve öteki dünya tanrısı Kelemvor'un bu hizmetçileri, biraz asık yüzlü görünümleriyle ve yaşamla ölümün doğal düzenini korumak için gösterdikleri cesur adanmışlıkla tanınır. Bu boya paketinin içindeki siyahları, kahverengileri ve grileri kuşanarak, ilahlarına olan vazifelerini yerine getirirler.

 

Zulüm Efsunu: Bu efsun, etrafına hafif bir sıcaklık yayar ve renkleri ateş gibi çakar. Tek bir istatistik yerine iki istatistiği artırmak için kullanılabilir!

Silah Altına Çağrı duyuldu. Höyük Lordlarını geri çekilmeye zorlayıp Kelemvor Tapınağı'nı kurtaracak mısınız?

 

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported