Вы используете неподдерживаемый браузер. Возможно, некоторые компоненты будут работать неправильно. Загляните в наш список поддерживаемых браузеров для оптимальной работы с приложением. Закрыть

Neverwinter

2x İşleme Puanı, Tecrübe ve Görkem Hafta Sonu!

Автор: Nevandon | Пт 26 дек 2014 10:00:00

ExtraLife maratonumuz, ses getiren bir başarıya imza attı. Tüm Perfect World oyunu toplulukları, yardıma muhtaç çocukların hayatlarını iyileştirmek amacıyla bir araya geldi. Bağış hedefimize ulaşmakla kalmadık, onu tam üçe katladık!

Ve nihayet, sıra son ExtraLife ve Season of Dragons ödülümüze geldi: 2x İşleme Puanı, Tecrübe ve Görkem hafta sonu müsabakası!

Kendinize bu tür bir müsabakanın özünde ne olduğunu soruyor olabilirsiniz. Bu müsabaka boyunca, oyuncular Neverwinter'da normalde kazandıklarının iki katı İşleme Puanı, Tecrübe Puanı ve Görkem kazanacaklar!

Müsabaka Başlangıcı: 26 Aralık TSİ 20.00 (Sizin için saat kaça denk geliyor?)

Müsabaka Bitimi: 29 Aralık TSİ 20.00 (Sizin için saat kaça denk geliyor?)

Hep istediğiniz o son sınıf eseri elde edebilmek için ek karakterinizin seviyesini artırmayı mı düşünüyorsunuz? Dövüşte size üstünlük sağlayacak Azim sahibi olmak için peşinden koştuğunuz bir PvP teçhizatı mı var? Yoksa Tiamat'ı yenilgiye uğratarak kazandığınız diğer el eserinizi işleme zamanının artık geldiğini mi düşünüyorsunuz? Neverwinter'daki planlarınız her ne olursa olsun, onları uygulamaya koymak için bu hafta sonundan daha uygun bir zaman bulamazsınız!

Bu hafta sonunun kaçırılmayacak türden olduğundan emin olabilirsiniz. Neverwinter'da görüşmek üzere!

neverwinter, nw-news, nw-launcher,

Самые последние Еще

Какая-то дичь происходит в Невервинтере, ведь Эрл Куромант был проклят.
Подробнее
Хотите продвинуться в кампании «Гром Короля Бурь»?
Подробнее
Ищете нового спутника, который присоединится к вам в приключениях?
Подробнее

hover media query supported