You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Neverwinter Xbox One - Yaklaşan Yama Detayları (Güncelleme 1.1)

By Vickedcax | Fri 01 May 2015 03:00:00 AM PDT

 

Neverwinter Xbox One Maceracıları Selamlar! Geçtiğimiz ay boyunca, bir çoğunuzu Unutulmuş Diyarlar''da karşıladık. Takımımız Xbox One'a gelen ilk MMORPG'lerden biri olan oyunumuz için çok heyecanlı.

 

Oyun yayınlandığı günden itibaren forumlarda, Twitter'da ve topluluğun geri bildirim verdiği bütün diğer kanallarda değerli yorumlarınızı inceledik. Yorumlarınızı da hesaba katarak gelecek haftalarda ilk yamamızı yayınlayacağız.

 

Gelecek yama ile yapacağımız bir kaç düzeltmeler:

 

  • Irk Yenileme Jetonları – İlk güncellememiz topluluğun yayından itibaren dile getirdiği önemli konulardan biriyle ilgili. Güncellemeden sonra maceracılar ork yenilemeleri karakter seçimi ekranından başlatabilecek. Ejdersoyu Efsanesi Paketi ve Ejdersoyu Irk Yenileme Paketi alanlar ırk yenileme jetonları alacak ve yamayı indirdikten ve yükledikten sonra hemen kullanabilecek.
  • Müzayede Evi – Tarmalune Ticaret Evi'nde eşya satmak ve almak isteyenler baktıkları eşyaları artık kolayca arayıp bulabilecek. İstenmeyen ganimetleri Astral Elmasları ile takas etmekte özgürsünüz!
  • Verimlilik Güncellemeleri  - Sistemimizin sorunsuz çalışmasına yardımcı haftalık bakımımıza ilaveten verimliliği arttırmak ve yaşan bir MMORPG deneyimini konsol oyuncularına sunabilmek için topluluklardan düzenli olarak bilgi topluyoruz. Bu güncellemeyle verimliliği arttırmak için bazı değişiklikler yaptık. Cryptic takımı ayrıca ek uzun vadeli verimlilik düzeltmeleri üzerinde çalışıyor.
  • Yoldaş Teçhizatı Karşılaştırma – Karakter teçhizatı karşılaştırmaya benzer olarak maceracılar artık yoldaşlar üzerindeki teçhizatları karşılaştırabilecekler.  Araçbilgisi eşyayı artık karakterin kuşandığı eşya ile karşılaştırmayacak.
  • Grup Terk Etmeye Onay Eklendi  - Bir grubu terk etmeden önce onay ekranı belirecek. Maceracılar ganimet yağmalarken artık yanlışlıkla grubu terk etmeyecek!

 

Takımımız tam yama notları ve Güncelleme 1.1 yayın tarihi ile bilgileri gelecek haftalarda sizlerle paylaşacak. Daha fazla bilgi için bizi Twitter, Facebook ve forumlarımızdan takip ediniz.

 

Her zamanki gibi Neverwinter Xbox One için forumlarımız aracılığıyla geri bildirim sağlamaya devam ediniz.

 

İyi Maceralar!

nw-xbox,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported