You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Xbox One Sınıf İncelemesi: Bela Varlok

By Fero | Tue 31 Mar 2015 03:00:00 PM PDT

Rol: Kontrol ve Saniyede Hasar

Yaşamın ve ölümün ustaları olan Bela Varloklar, düşmanları debufflayıp kıymetli yaşamlarını çalarak savaş alanında mekik dokur. Bela Varloklar'ın izleyebileceği üç yol bulunur. Bu yolların üçü de çok farklıdır ve karanlığı nasıl gördüğünüze göre değişir.

Hiddet yolunu seçtiğinizde, düşmanlarınızın üzerine ateş ve ölümden başka bir şey yağmaz. Lanetleme yolu, çağrılan Ruh Kuklası'nın kendi başına bir güç haline gelmesini ve ölene dek kalıcı olarak sahada bulunmasını sağlar. Ayartma yolu, müttefikleri iyileştirmek için düşmanlardan yaşam özünü söküp alan cömert Varloklar içindir.

Sınıf Mekaniği: Varlok Laneti

Bela Varlok, en fazla üç hedefin üzerine lanet göndererek hedeflerin sizden aldığı hasarı eşit olarak bölünmüş halde %20 artırır. Varlok güçlerinin birçoğu, lanetli hedefler üzerinde farklı sonuçlar verir ve kontrol mekaniklerini daha da geliştirir.

Bela Varlok, yanınızda dövüşmesi için bir Ruh Kuklası da çağırabilir. Ruh Kuklası, başlangıçta sadece 120 saniye veya 5 defa saldırana kadar aktif kalır fakat doğru becerileri kullanarak Ruh Kuklası'nı can puanı yettiği müddetçe yanınızda tutabilirsiniz. Onu başka bir yoldaş olarak düşünebilirsiniz; içi boş, tüyler ürpertici bir yoldaş.

Savaşta:

Genel olarak menzilli savaşçılar olan Bela Varloklar, hasarı hedefteki kayıp can puanına göre artıran Öldürücü Alevler gibi Güçler kullanır. Ateşli Şimşek, hedefi bulduğunda patlayarak etraftaki hedeflere de azaltılmış hasar verir. Tırmıkfırtınası, hedefin etrafında tekinsiz bir güç fırtınası oluşturarak ona ve etraftaki düşmanlara kısa süreliğine hasar verir.

Yaşam Çalma'ya ihtiyacı olanlar için, Varlokun Pazarlığı düşmanın ruhu ile sizin ruhunuz arasında bir bağ kurar. Kendi sağlığınızın %15'ini feda edersiniz ama zamanla hedefin canından çalarsınız. Ayrıca aldığınız hasarın %15'i bağlantı kurduğunuz hedefe geri gönderilir. Bu Gücü bilinçli kullanın.

Bela Varloklar, korkaklara göre değildir. Onların hakkı, ancak sinsi bir karanlık hissiyatıyla verilebilir.

 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

Neverwinter, 31 Mart'ta Xbox One platformunda yerini alacak. Resmi sayfamıza buradan göz atabilirsiniz.

 

nw-xbox,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported