You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Benzersiz paket!

By Fero | Fri 06 Feb 2015 08:00:00 AM PST

 

Neverwinter'a ilk ZEN  aktarımınızda bir Ücretsiz Paket sahibi olacağınızı biliyor muydunuz? Bu hafta sonu, ek bir paketle bu ödülü ikiye katlıyoruz!

Ödülünüzü almak için, Neverwinter'a ilk defa en az 500 ZEN aktarıyor olmanız gerekiyor. Astral Elmas Takası'ndan gelen ZEN'ler sayılmıyor. 

 

Promosyon başlangıcı: 6 Şubat Cuma TSİ 18.00

Promosyon bitişi: 8 Şubat Pazar TSİ 23.59

Bu süre zarfında Neverwinter'a ilk defa ZEN  aktarırsanız, özel Başlangıç Paketi'mizin sahibi olma şansını elde edeceksiniz. İster maceranıza yeni başlıyor isterseniz Neverwinter'daki düşmanlarınıza karşı kullanmak istediğiniz o ilave gücü arıyor olun, bu eşsiz paket gösterdiğiniz çabalara destek olacak!

 

Normal Ücretsiz Paket'te sizi nelerin beklediğine bir göz atın:

Özel Yoldaş:

Savaş Köpeği

Savaş Köpeği'nde üç güç ve bir etkin bonus bulunur:

Etkin Bonus

+%6.5 azaltılmış tehdit

Isırık:

  • 2 saniye soğuma süresi
  • Fiziksel Hasar
  • Hedef düşmana hasar ve ek tehdit verir.

 

İndiriş:

  • 9 saniye soğuma süresi
  • Fiziksel Hasar
  • Hedefin bacaklarını ısırarak ona hasar verir ve fazladan tehdit oluşturur. Köpeğin dövüş avantajı varsa hedefi yere fırlatır.

 

Felç Eden Isırık:

  • Bu ısırık saldırısı, isabet alan hedeflerin hareket hızını 6 saniye boyunca %25'e düşürür. (Bu güç, 30. yoldaş düzeyinde açılır.)

 

Nakışlı Depolama Çantası: İçi dışarıdan gözüktüğünden daha geniş olan bir çanta. 12 envanter yuvası bulunur.

 

Kişisel Kuvvetli Sağlık Taşı: Üzerine arkana sembolleri işlenmiş olan bu taş, kendisini kullanan kişiyi tamamen iyileştirir. Toplam 200 yük ile birlikte gelir.

 

5x Muhafaza Uğuru: Geliştirme başarısız olduğunda İşleme Taşları'nın yok olmasını önler. Bu eşya, yalnızca malzeme olarak kullanıldığı başarısız teşebbüslerde tüketilir.

Görünüm Değiştirme Jetonu: Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Değişim Büyücüsü Leydi Jyllian ziyaret edildiğinde, Görünüm Değiştirme büyüsü ile karakterin görünümünü tekrar tamamen özelleştirme kabiliyeti sağlar.

Yeniden Eğitim Jetonu: Seviye atlama sürecinde seçtiğiniz Becerileri, Kabiliyet Puanlarını, Güçleri ve Lütufları tekrar seçme imkanı verir.

1 Karakter Yuvası: Karakter Seçimi menüsünde 1 karakter yuvası açar.

 

*Unutmayın: Bu harika paketin sahibi olabilmek için Neverwinter'a ilk defa en az 500 ZEN  yatırıyor olmalısınız.

 


 

Yukarıda sayılan tüm eşyalara ilaveten, çabalarınıza destek olması amacıyla bir ek paket daha kazanma şansı yakalayacaksınız. Bu paketin içinde ise şu eşyalar bulunuyor:

 

Maceracının Yardımcı Paketi

Tomar setlerinden, yetenek kitlerinden, bir deneyim desteğinden ve diğer sarf malzemelerinden oluşan, Avcı Korucu'nuza maceralarında etkili bir biçimde yardımı dokunacak bir paket. Hesabınızdaki sadece bir karakter, bu eşyaya sahip olabilir!

 

Koruma Muskası

Bu kolye, Neverwinter'daki ilk maceralarınızda hayatta kalma şansınızı artıracak. Hesabınızdaki sadece bir karakter, bu eşyaya sahip olabilir!

 

Depolama Çantası

12 ek envanter yuvası sağlayan faydalı bir çanta. Hesabınızdaki sadece bir karakter, bu eşyaya sahip olabilir!

 

Sizi Neverwinter'daki tehlikeli maceralarda önünüzü aydınlatacak bu müthiş eşyalarla ödüllendirmek için sabırsızlanıyoruz.

3 Başlangıç Paketi'ni talihlilerimize ulaştırmak 3 ilâ 5 iş günü alabileceğinden, biraz sabırlı olmanızı rica ediyoruz.

İlk ZEN'inizle ne almak istediğinize henüz karar veremediniz mi? En yeni ZEN Pazarı  haberlerini ZEN Pazarı'na genel bakış bölümümüzden okuyabilirsiniz!

 

nw-news, nw-launcher, nw-sales, neverwinter,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported