You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Neverwinter Xbox One: Birinci Hafta SSS

By Vickedcax | Tue 14 Apr 2015 08:00:00 AM PDT

Selam maceracılar!

Umarız, herkes Unutulmuş Diyarlar'da geçirdiği zamandan keyif alıyordur. İlk hafta boyunca bize sağlamış olduğunuz geri dönüşleri takdirle karşılıyor, Neverwinter deneyimini kusursuzlaştırma yolunca durmadan çalışıyoruz. İkinci haftaya girerken, topluluğun altını çizerek dikkatimizi üzerine çektiği birkaç sık rastlanan başlığı ele almak istiyoruz.

Neden gecikme yaşıyorum?

Kısaca cevap vermek gerekirse, bunun sebebi ağ bağlantısı üzerinde tek tek birçok faktörün etkili olması ve Neverwinter'ın yaşayan bir çevrimiçi dünya olduğu gerçeği. Yine de aramıza yeni katılan oyuncuların tümünü ağırlayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Gecikme sorunlarını çözmeye çalışırken bize gösterdiğiniz sabır ve ayrıca yorumlarınızla sağladığınız destek için çok teşekkür ederiz.

Bir Lonca oluşturmanın adımları nelerdir?

Beş kişilik grubunuzun tamamı seviye 15 veya üstü olmalı ve Koruyucu'nun Yerleşimi'nin aynı oluşumunda bulunmalı. Lider, bu koşullar sağlandıktan sonra loncanın adını koyar ve tüm oyuncular lonca banka yuvaları*, lonca etiketi ve lonca sohbeti gibi lonca ayrıcalıklarından faydalanmanın tadını çıkarmaya başlayabilir.

*Lonca bankasına erişim hakkını, sadece en güvendiğiniz lonca üyelerine tanıyın. Çünkü bu erişim hakkına sahip olanlar, içeriği tamamen kontrol edebilir.

Yakarma nedir ve nasıl yapılır?

Erken ve sık sık yakarın. Yakarmak, oyuncuların her saat küçük bir tecrübe, sarf eşya ve Astral Elmas bonusu elde etmelerini sağlar. Bu saatlik bonusu kaçırmamak için, bir kamp ateşi yanındayken veya taşınabilir bir sunak kullandıktan sonra sol yassı düğme (LB) ile birlikte yön düğmesinde sağa basın.

Bakım her hafta mı oluyor? Bakım esnasında neler yapılıyor?

Neverwinter, her Salı genellikle yaklaşık iki saat gibi kısa bir süre boyunca kapılarını tüm oyuncularına kapatır. Bakım esnasında, Cryptic Stüdyoları'nda bulunan ekip oyun yamaları uygular, geri uç işlemlerini optimize eder ve geçen haftanın bakımından bu yana ters giden hiçbir şey olmadığını temin eder. En son bakım güncellemeleri için bizi @NeverwinterGame üzerinden takip edin.

Zindanlara ve Çarpışmalara odaklanmak istiyorum, kuyruk beklemek istemiyorum. Bunlara öncelik vermenin en iyi yolu nedir? 

Oyundayken sol yassı düğmeyle birlikte yön düğmesinde aşağıya basarak sohbeti açın. Sohbet açıldıktan sonra kanalınızı sağ ve sol yassı düğmeyi kullanarak [Grup Arıyor] olarak değiştirin. Artık sohbete kumandanızı, klavyenizi veya Smart Glass'ınızı kullanarak sonraki hedefinizi yazabilir ve kısa sürede hedef odaklı diğer maceracılardan oluşan bir grup bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca, üst seviye bir çarpışmacılık veya zindancılık deneyimi yaşamak üzere grup kurmak için Twitter'da #NWXboxLFG konu etiketini kullanabilir veya forumlarımızdan yararlanabilirsiniz!

Astral Elmas Takası nasıl işler?

Neverwinter Astral Elmas Takası, oyuncuların Zen karşılığında Astral Elmas almalarını ve tersini yapabilmelerini sağlar. Oyuncular, para birimlerini bozdurmak için kullanabilecekleri en iyi takas oranları aralığını seçer veya kendi miktarlarını kendileri belirler. Oyuncuların belirlediği bu takaslar, oranların oyun çapında dalgalanması sonucunu doğurur. Para birimi takasınızı en üst seviyeye çıkarmanın yolu, oyun içi ekonomik eğilimleri gözleyerek oranları takip etmektir. Takasa, Menü düğmesine basıp Dükkan sekmesini seçtikten sonra Astral Elmas Takası açılarak ulaşılır. Bazı takaslar, anında gerçekleşmeyebilir. Takas gerçekleşirken lütfen sabırlı olun.

 

 

Seviye 60'ım veya çok yakında olacağım. Sonra ne olacak?

Tyranny of Dragons, dev bir senaryo ve yüksek oranda yeniden oynanabilen çok fazla içeriğe sahip. Maceracınız seviye 26'ya ulaştığında Başlat menüsünün Görevler sekmesinden "Senaryo"yu seçerek Tyranny of Dragons'a başlayın. Ejderhaların cirit attığı yarım düzine ölümcül karşılaşma, Lostmauth'un İni'ndeki bir hesaplaşma, tam bir set halinde giyildiğinde büyülü bonuslar getiren, benzeri olmayan ve sınıfa özel Drakonik teçhizat ile Cehennem zırhı, bunların yanı sıra sadece Tyranny of Dragons içeriği tamamlanarak elde edilebilen ender eserler ve silahlar oyuncuları bekliyor. Tyranny of Dragons ganimetlerinin ve içeriğinin ayrıntılı listesi için Neverwinter wiki sayfalarına göz atın.

Her gün yeni görevlere girişmeden önce, Rhix'i ve Zindan Anahtarcısı'nı ziyaret ederek final oyun tecrübenizi artırın. Yakarmayı da unutmayın! Koruyucu'nun Yerleşimi'nden ayrılmadan önce birkaç arkadaşınızla ve lonca üyelerinizle grup oluşturun ve sonra Neverwinter'da şu anki en yüksek kademe ganimetler olan Tyranny of Dragons ganimetlerini ele geçirme şansını yakalamak için favori Destansı Zindanı, Çarpışmayı veya Kahramanca Karşılaşmayı/Günlük Görevi seçin!

Neverwinter oynamayı neden bırakamıyorum?

Su uyur, düşman uyumaz da ondan! Maceracılarınızı lütfen ölçülü yaşayınız!

nw-xbox,

Most Recent More

Celestial Enchantments are coming, and bringing some updates to Mount Collars with them!
Read more
Enjoy 30% off the whole Zen Market and grab items that are only available this week!
Read more
Looking to make progress in The Cloaked Ascendancy campaign?
Read more

hover media query supported