Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

ZEN Pazarı'na yeni eşyalar geldi!

Di Xeltey | gio 23 apr 2015 10:01:00 PDT

İnce eleyip sık dokuyan tüccarlarımız, ne yapıp ederek Zen Pazarı'nda satılabilecek birkaç hazine ile daha geri döndü. Bu eşyaları elde etmek istiyorsanız, hemen "Y" tuşuna basarak Zen Pazarı'na adım atabilir ve onları satın alabilirsiniz.

Rünik Depolama Çantası İçi dışarıdan gözüktüğünden daha geniş olan bir çanta. 36 envanter yuvası bulunur.

Icewind Dale Senaryosu Tamamlaması: Icewind Dale senaryosundaki tüm vazifeleri açar ve tamamlar. Büyük Icewind Dale Zulası ve 350 Caer Konig Şöhreti ile birlikte gelir.

Bilinen Sorunlar:

  • Icewind Dale Senaryosu Tamamlaması giriş dizisini tamamlamamış bir karakterle satın alınırsa, bu karakterin Icewind Dale'da tüccar erişimi olmuyor.
  • Icewind Dale Senaryosu Tamamlaması, tüm Lütuflar tamamlandıktan sonra satın alınabiliyor ancak sadece Baerick'in Buz Ocağı III tamamlandıktan sonra satın alınamıyor.

 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported