Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Modül 6'ya bakış

Di Vickedcax | gio 23 apr 2015 06:00:00 PDT

 

Merhaba arkadaşlar. Ben Scott Shicoff. Kısa süre önce, Neverwinter Baş Tasarımcısı rolünü devraldım. Biraz geçmişten bahsetmek gerekirse, uzun yıllar boyunca STO İçerik Uzmanlığı yaptım, Kılıç Sahili Maceraları'nı inşa ettim ve geçtiğimiz günlerde de Neverwinter Xbox One sürümündeki Baş Tasarımcılık çalışmamı tamamladım. Bu yeni fırsata dört elle sarılmak ve elbette beraberinde getireceği yeni zorluklara göğüs germek için sabırsızlanıyorum.

 

Yeni ekibimdeki yerime alıştıktan sonra yaptığım ilk işlerden biri, Modül 6'yı enine boyuna inceleyerek neyin doğru yapıldığını ve nelerin geliştirilmeye muhtaç olduğunu tespit etmek oldu. Çok değişik kaynaklardan gelen oyuncu geri bildirimlerinin tamamını okuyorum ve oyunun şu an bulunduğu konum hakkında kafamda bir resim oluşturuyorum. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda, ekibimiz bu resimden yol çıkarak Neverwinter'ı şu an olduğu noktadan çok daha iyi olduğunu düşündüğümüz noktaya taşımaya çalışacak. Hedeflerimizin çoğu, oyunu aşağıda özetlenen açılardan geliştirmek. Bir diğer hedefimiz de, oyunun oyuncularımızın ve Neverwinter orijinal sürümünün gelişimini yakalamasını sağlamak.

 

İşte değerlendirdiğimiz noktalardan bazıları:

  •          Genel zorluk derecesi
  •          Yeni bölgelerdeki ve senaryo bölgelerindeki XP ödülleri
  •          Yakarış
  •          Saatlik görevler
  •          Bölge yeniden kullanımı
  •          Kaldırılan zindanlar
  •          Senaryo bölgesi seviyeleri
  •          Yuvası/İstatistiği eksik olan eşyalar
  •          Ve daha fazlası...

 

Araştırmamın henüz başında sayılırım. Daha sonra, değişiklik gerektiren noktaları belirleyip bir eyleme geçirilebilecekler listesi hazırlayacağım. Hem araştırmanın hem de sorunların çözüm sürecinin oyuna yansıması biraz zaman alacak olsa da amacımızın bunları mümkün olan en kısa sürede test edip size sunmak olduğunu belirtmek isterim. Buradan hareketle, bir sonraki haftalık güncellemede bir değişiklik yapmaya karar verdik. Senaryo alanlarındaki tekrarlanabilen görevlerde ödül olarak verilen XP miktarı tutarlı değil. Tyranny of Dragons senaryosundaki tekrarlanabilen görevlerle elde edilen tecrübe kazanımının diğer senaryo bölgeleriyle uyumlu hale gelmesi için bazı değişiklikler yapmamız gerekiyor. Tyranny of Dragons senaryosu alanlarındaki sadece tekrarlanabilir görevlerle verilen tecrübeyi azaltıyoruz. Diğer görevlerde yapılan bir değişiklik yok.  Bunun ideal bir senaryo olmadığının farkındayım. Bu değişikliği biraz olsun telafi edebilmek adına, iki kat XP etkinliğimizi 23 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında düzenleyerek bütün haftaya yayıyoruz.

 

Tüm bunların yanı sıra, hata düzeltmelerine ve genel oyun kalitesini geliştirmeye devam ediyoruz.

 

Bu yayında bazı hataların yapıldığını kabul ediyor ve bunlardan ötürü sizden özür diliyorum. Öfkenizi anlıyoruz ve olumlu düzeltmeler yapmak için aktif olarak çalışıyoruz. Manzara akşamdan sabaha değişmeyecek ancak zamanla çok daha iyi bir hal alacak. Anlayışınızdan ve bana topluluk için önemli olan sorunları tespit edip irdelemek için gerekli zamanı tanıdığınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim.

 

Scott Shicoff

Baş Tasarımcı

 

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported